Wednesday 11 December 2019

Politikk. Fred. Intersolar reise. (Norwegian Google Translate)


----------------------------------------
Google + stenger kommentarer slik at .. legger dette her:



Jeg likte å skrive dette ..

dagdrømmen min utvidet seg ytterligere ..

Etter å ha sett hva amerikanerne hadde med Luna, EAS (engelsk AeroSpace tidligere BAS (britiske AeroSpace) .. Engelskene ønsket at for seg selv, var Ceres å være viktig for ytre solbruk, og så ville bli en bensinstasjon, så EAS lanserte en liten romstasjon i jordbanen i 2039, den hadde et lite skip festet, de sendte deretter opp rektangulære terninger, noe som modulære hjem eller forseglede metallportacabins, som hver inneholder de tingene som trengs for å studere Ceres, 2044, hadde de samlet delene i en romport / fartøy, inne i var fjernstyrte roboter, kontrollert via VR på jorden (Tera), synkronisert på serveren for enhver tidsforsinkelse. Innen 2049 sendte Spaceport 'Jerusalem' trygt land og begynte å sende synk signaler til serveren på jorden.

Når Kina først skjønte hvor mye krav russerne hadde på Venus, støttet opp, og i 2040 startet oppdraget til Merkur, og erklærte at hvis de fikk kurator for Merkur, ville dette også gjøre dem til Curator of the Sun .. og mens alt var skeptisk, det er absolutt slik dette har fungert. De har solcellepaneler med høy tetthet som lader store batterier, de transporterer dem tilbake til jorden og bytter strøm mot naturgass, oksygen og nitrogen (da det ikke ville være lønnsomt å bytte batteriene selv), men alle fartøyene trenger elektrisk kraft, spesielt i det ytre solsystemet (forbi Asteroidbeltet eller som jeg kaller det 'Sol Belt') .. stort sett alle fartøyer bruker ladesystemet sitt fordi drivstoff er så verdifullt i utgående oppdrag, de har baser på Europa, Deimos, Vesta og Himalia .

Hvordan fikk Skottland kuratorskap av Titan og Ganymede ??
Ohw, det var liksom tilfeldig flaks. I juni 2042 trakk USAs president all finansiering for ekstra solcelleforekomster fra NASA, som som et banebrytende slo SpaceX ganske dårlig .. moralen rundt om i verden .. håp om ytre solar mining and travel, sunket to a all time low, ganske tilfeldig Skottlands Fortitude-sonde bestemt til Ganymede lansert sent på høsten 2042 .. så til dels stor 'skru deg' til USA fra Verdensrådet og del ekte takknemlighet til ' Truth of Humanity '* mot Skottlands anstrengelser, Skottland fikk spesiell dispensasjon og kuratorer av Ganymedes .. et år senere og styrtet lansering og' Fidelity 'var på vei til Titan .. håpene vendte tilbake, hjerter opphøyet og fred for hele menneskeheten igjen ble en levende virkelighet i ferd med å bli .. bare inches og øyeblikk unna.
Ikke levetid etter livstid for late politikere ..
SpaceX og Elon Musk var flotte .. virkelig fantastiske, men etter at USA trakk finansiering og begynte å lade SpaceX for å bruke Luna Spaceport, nektet SpaceX ganske mye å bli på Mars, helt til den tragiske døden .. i 2058, en av drivstoffseglene blåste, en verdi begynte å skyte rundt i motoren, hele skipet .. så synd .. de kaller romportene og flotte bygninger etter ham, han er JFK for Mars, ganske mye vil alltid være.
EU hadde noen magre baser som var lisensiert fra SpaceX, ingen andre hadde den typen penger på det tidspunktet, ettersom majoriteten av avkastningen hadde kommet fra USA, som nå ikke gjorde det .. selv om Russland la inn et bud, men siden de allerede var Curators of Venus, føltes det for kraftig til å gi dem Mars også, det er våre to nærmeste naboplaneter.
Høres ut som jeg tukter Russland .. Jeg har ikke, fra dag 1 av å være kurator for Venus, de har delt ressurser og gjort jobben de sa at de ville gjøre. Et folk med sitt ord .. USA som trakk finansiering som det .. var ødeleggende .. Russland gjorde det rette, skaffet tropper til den (den nye tjenesten), det de ikke kunne gi penger, fant de andre steder for å aktivere og hjelp andre. Selv å støtte oss bak spenningene i gruvedriftsrettighetene / bruken av Luna spaceport, bare for at vi alle kunne få * noe * til å bevise at systemet * gjorde * arbeidet. veldig edel.
Russere avskyr støtte ... men ved å gjøre det over tid, måtte vi bevise USA galt. Disse spenningene forble til Odessa-hendelsen i 2085.
Ikke så mye en "kald krig" .. men en "kald skulder", fra verden til USA i 20-30 år.
Fra og med 2130 er de mest folkerike menneskene på jorden de du mest sannsynlig vil møte på en intersolar kropp, kineserne, russerne, indianerne, amerikanerne .. det afrikanske kontinentet, har mange folkeslag og ja, du møter dem fra tid til annen hadde Verdensrådet noen problemer med å integrere noen av de afrikanske landene, da noen regjeringer ikke ville gå med på å straffe sine voldelige kriminelle. Det har vært en pågående diskusjon i over 80 år, med mange afrikanske nasjoner som hevdet at det var barbarisk for å sende voldelige kriminelle til å dø og gruve ut ukurerte kropper.
Sørøst-Asia bidrar mange til tjenesten, særlig Filippinene, Vietnam, Indonesia og Myanmar (Burma).
Det er sjelden jeg møter en stipendiat, bortsett fra på Ganymede ..
Handel er i live og godt .. Hvis du tjener gode penger på verden kan du ta de kredittene som leier noe land (fra regjeringen i det landet, ikke eierskap) og få barn her på jorden, oppdra dem til de er uansett alder du tror de bør være, så gå tilbake til den intersolære kroppen du tjente formuen din på.
Arbeidet er ikke akkurat som det var før .. du kan jobbe i 4 år, få 5000 studiepoeng i uken (pluss at hvis du tjener, får du beholde det .. det er ikke noe som heter skatt, regjeringsorganene tar del fra ressursene, ikke fra deg) .. hvis du etter de fire årene bestemmer deg for ikke å jobbe og å være på Jorden, fortsatt får du 3000 studiepoeng i uken .. og kan leve livet ut og gjøre hva du vil gjøre, det er lovlig og innenfor dine midler.
Mennesker på jorden lever i gjennomsnitt til 140 år nå, ved 65 år får de et valg om de ønsker å trekke seg, mange tar muligheten til ikke å trekke seg, de er vant til de ekstra pengene og kanskje kan de tjene noe på å jobbe for sørge for at barna deres får en større tomt (hvis de bor sammen med barna sine, en begjæring om 5 eller 8 år ekstra, kan tippe balansen for ekstra land) ved 80 år blir de respektfullt bedt om å trekke seg, de få hele 5000 studiepoeng for at påminnelsen om livet deres har fungert til 80. Mange får en større tomt, uavhengig av arbeidsstasjon.

Hva er vernepliktige? Er dette nasjonaltjenesten?

Ikke nasjonaltjeneste, men .. Jeg kommer til det i øyeblikket. Vernepliktige er medlemmer av tjenesten, men alle medlemmer av tjenesten har * noe * av et valg der de blir lagt ut, et oppdrag kommer og de får rett til å nekte .. men det er ikke så enkelt, de kan bare nekte ett oppdrag om gangen .. Russiske tjenestepersoner velger vanligvis å nekte å dra til Venus, fordi det er så fiendtlig på overflaten, Russland forventer egentlig ikke at de vil gå til overflaten, men i krisetider kan de * kanskje * forventes å gå inn i den øvre atmosfæren (Venusiansk mesosfære), som i seg selv kan være farlig, noen fartøyer har uregelmessige baner og opprettholder ikke høydenes regulering godt, blir tjenesten sendt for å advare / håndheve kapteiner på disse fartøyene.

Hvis den Serviceperson nekter å si Venus, vil de bli tildelt neste oppdrag som kommer inn, som kan være Mars .. eller Pallas i Solbeltet, en straffekoloni for voldelige kriminelle .. i så fall handlet du bare 'dårlig til verre' .

Jeg mener i det minste at Venus har hotell som cruiseskip .. Jeg har vært i Venus noen ganger, det er flott for musikkonserter, skipene er påkostede på slutten av 1800-tallet og ser på hotell som flyter på himmelen.

Jeg ble faktisk kjent med en kaptein en gang, det var hans siste natt til tjeneste før pensjonering, jeg drakk avkjølt filippinsk konjakk på et øvre dekk, og han satte seg på stolen til høyre for meg og hadde et glass. ... vi snakket og hørte på konserten et par kilometer unna .. Russland da Curator ikke har noen støyforurensningslover på Venus slik de fleste steder gjør .. det er det som gjør det til et flott sted ... det og de langsomme solnedgangene og soloppgangene . Jeg skjønner imidlertid hvorfor Mars er så antistøy, det skyldes kuplene .. glass + lyd = sprekker.

En serviceperson kan også melde seg frivillig til å gå til et solcelleorgan de måtte like, eller be om å jobbe med et spesifikt team som jobber med .. noe. De vil bli satt på en venteliste, og hvis ferdighetene deres er nødvendige, vil de være først på rad.

Land som ikke bidrar med ingeniørvitenskap eller vitenskapelig, vil ha perioder med nasjonal tjeneste og nasjonal verneplikt .. på grunn av dette er noen av disse tjenestepersonene utbrent, men det er forstått hvorfor. Mange ser hva det er menneskeheten gjør og blir inspirert til å fortsette. minimum er 4 år .. det er grunnen til at de får sin egen plass på Venus eller Mars, hvis de vil ha noe på Jorden som vil vare dem, bør de gjøre 8-12 år. Jeg sier 8 til 12 .. dette er fordi hvis du er på Venus i 8 år, blir det anerkjent som 12 år verdt noe annet sted .. men du kan tjene 8 år i Solbeltet med kriminelle, 8 år i det ytre solsystemet , 8 år med Mercury-løp .. teller 12 som enklere steder. Ceres er fremdeles 12 år, men det er ikke fiendtlig, bare en romfartsport for passasjerer, service og drivstoff.

Hva skjer med land som nekter å gi * noen * tjenestepersoner og ikke bidrar til verdensrådet via tekniske eller vitenskapelige funn .. som gir ingenting?
Vel .. tøft som det kan se ut, du gir ingenting du får ingenting. Hvis et land er veldig lite og ikke gir nok servicepersoner, og ikke har det naturlige talentet å bidra .. ber de om at de, 1. holder seg til alle andre regler i verdensrådet at de er i stand til å 2. bruke hvilke ressurser de har for jordbruksforsyning .. for å skaffe mat til verden.

Vi straffer ikke de som * ikke kan * bidra .. bare vi utelukker de som kan og ikke vil.
Til dags dato i 2130 er det bare Nord-Korea som er den nasjonen som ikke vil samarbeide med Verdensrådet, resten av planeten, alle andre nasjoner ser fordelen av det vi gjør for menneskeheten.

Vente! Hvor kommer all maten fra? på jorden og utenfor verden ??

På jorden .. akkurat som vi har gjort i årtusener, setter vi av land til dyrene og fruktene, grønnsakene som vi ønsker å konsumere .. så har vi tilsynsmenn som administrerer bots ... bots rapporterer tilbake når en avling eller storfe er sykt og tilsynsmannen, som er utdannet veterinær og gartner, vil kurere hva som måtte være til skade for dem.
Utenfor verden .. folk spiser MYE fisk heheh .. fisk og ris! Da jeg var i Space-Glasgow .. fire måneder med fisk og ris! ... du fant ut i rundt 2050 med Mars-kolonistene at de brant gjennom mat som sprø .. men ris er en naturlig forstoppende .. så som bremser kroppens evne til å brenne mat raskt .. sikrer at hver siste bit av energi trekkes ut fra maten før evakuering. Vann er rikelig rundt solsystemet, så vi fôrer fiskerisen som er beriket med alger og noen andre tilskudd *. .. mennesker spiser ikke 'fiskerisen', selv om jeg så en fyr som prøvde å selge den i nærheten av Hexagon-markedet .. alle så på ham som om han var helt grov!

De lager det i store grotte stridsvogner som er målrettet uren, for å få algene til å vokse. Som penger tjene ordninger går .. ingen salg!

Resten av maten blir sendt inn, de bruker Pax-ing .. Jeg liker MaxPax (fransk), oksestuingen deres er sååå god! Du kan kjøpe billigere .. Corepax (russisk), nei .. aldri vært tilhenger av dem. De paxing selskapene reduserer størrelsen og vekten på måltidet til rundt den kuberte størrelsen på miniatyrbildet, de fjerner vann og luft og komprimerer maten til den er liten. Gjennom årene har de arbeidet ut hvordan de skal gå tilbake til 'normalt' når du tilfører vann og luft tilbake.
Hva med melk?

Vel, vi har et valg, tørket melk hjemmefra .. eller suppelmelk laget på stedet, suppelmelk ikke så verst, men jeg vil helst ha tørket det en gang var ekte melk. suppli-melk kan smake .. litt kritt .. OK for te eller kaffe .. men det handler om det. Men tørket, ja du kan lage iskrem (ismelka) milkshakes, ost .. smaker godt.

Sukker?

Ohw .. vi har en spesiallaget Dexterol (Glucosite), kalt DexTer, alle ... til og med på jorden bruker det i stedet for sukker .. all energi og sødme .. ingen av fetende eller råtnende. Folk gikk galt når de først hørte at det var GM .. men etter 20 år med menneskelige spor, de eneste ting de fant ut at det gjorde, var å øke antall mannlige sædceller.

Det er ikke hvitt som sukker, men du kan ha det i granulater hvis du vil .. det er oransje. De fleste kaffe- og teselgere utenfor verden har små prikker på lokket på koppene sine, opptil 6 mini DexTer-tabletter .. når lokket blir plassert på drikken, åpnes de små prikkene og faller i drinken. .. Det er dumt .. men folk tør hverandre å bite mini de haha ​​.. som kanelutfordringen.

Sukker det ene stedet jeg synes GM er OK .. fordi det er problemer med sukker, og det er en grunnleggende rolle i menneskets kosthold .. Jeg mener hvem vil gi fra seg sjokolade helt? osv .. annen GM, jeg er ganske imot.
Hvem kuraterer Jupiter og Saturn?

Som 'mislykkede stjerner' har de spesiell status, hver nasjon eier dem og kan mine som de vil, med unntak av enhver økologisk forstyrrelse. I hovedsak kurater Verdensrådet Jupiter og Saturn .. gigantene er en anerkjent premie til Curate. Med indianerne som antagelig skal til Curate Uranus, vil dette være den første Curation of a 'Ice Giant' .. med i 2130 har vi ennå ikke nådd Neptune med tjenesten. Mange sonder .. ingen menneskelig kontakt. Når Uranus er kontrollert av tjenesten, vil bemannede oppdrag starte. De mest ytre månene er vanligvis romfartsporter, for raskere sjøsetting av fartøyer .. og med Oberon mest sannsynlig kuttet av Skottland, vil Den skotske romfartsadministrasjonen (TSSA) bli bedt av Verdensrådet om å bygge en romfartsport, slik at fartøyer kan skytes opp til Iapetus,Kuratert av Det søramerikanske vitenskapelige rådet (El Conselho Científico Sul-Americano, ECCSA) deretter til Callisto Kuratert av Nordisk råd (Institutt for vitenskap), deretter Ceres kuratert av English Aerospace (EAS), deretter Mars ..

Vente! Jeg får ideen, men hvorfor er det 'råd' og 'fagforeninger' .. klarer ikke Verdensrådet å gjøre ting for den beste koordineringen?

Vel .. ja og nei, det er jobben til våre landspolitikere å få den beste avtalen for de involverte (seg selv) og jobben fra Verdensrådet til å gi ut arbeid til de de tror vil gi mest ressurser, Curatorship er en æret utvidelse av dette; at kuratoren antas å kunne returnere mest mulig ressurser til Jorden uten å forårsake økologisk katastrofe .. noen land bestemmer seg for å alliere seg for å maksimere vitenskapelig og teknisk bidrag og minimere verneplikt .. til og med separate partnerskap. Som Skottland er medlem av 'Raf-Fin'e Gauls' som er et råd med The Irish & French .. vi ansetter også walisiske og korniske folk .. men igjen er Skottland i Nordisk råd med de skandinaviske nasjonene .. og igjen medlem av EU .. og et medlem av 'Pan-Atlantic-AustralAsian Alliance'som er den vitenskapelige grenen til 'The Commonwealth' .. det hele er veldig veldig komplisert .. men for å forenkle det ..

Å jobbe sammen får du en andel av innkommende eiendeler som sagt, hvis du kan bidra med en IP for å hjelpe en annen nasjon, får du en andel. Skottland eier mange IP-er, så vi tilbyr i bytte mot en andel.

Rådet, fagforeningen eller føderasjonen får fullføre prosjektet sitt uten at kostnadene for å finne ut om ideen deres ville fungere / hele prosjektet mislykkes på grunn av at delen ikke fungerer, vet at IP allerede fungerer og har blitt lansert i verdensrommet og gjør jobben sin vellykket .

IP-holderen får en del av ressursene.

Normalt drives Spaceports av noen få nasjoner som jobber sammen, men Skottland er ganske rik, lovord Herren! Vi klarer oss ganske bra ..

Kurasjon fra rådsorganer .. fungerer lett så langt ressursene går, men så langt som arbeidet går ... lagene som lager IP-en .. vel, det er litt mer komplisert, men vi har ikke krig så .. la folk som liker å argumentere for bedre avtaler .. gjør jobben sin. Vi sivile trenger ikke bry oss ..

Hvordan fungerer Mag-Suit?

Mag-drakten har to deler, klærne og det ytre skallet. Klærne har metallfiber med høy tetthet vevd gjennom den, på Jorden (Tera) veier den 6 ganger vekten til mennesket som skal ha den, fordi på andre solkropper, G er en brøkdel av 1 .. som betyr at hvis du er på et legeme som er 1/6 av jordens G-kraft, blir du vektet det samme som om du var på jorden .. Det ytre skallet er vektet til det dobbelte av menneskets vekt, hvorfor gjør det på denne måten? .. fordi stoff er lettere å håndtere, så når du tar av det ytre skallet, blir akklimatiseringen til vektjusteringen enklere .. betyr det når du er på en romport / base du kan ta av deg det ytre skallet ditt og ikke være helt avhengig av det.

Nå er hvordan alt dette fungerer.komplisert for å si det mildt ..

Under romporten / basen er det en gigantisk elektromagnet (Magnotron) som regulerer menial gravitation (mG) .. alle ting er vektet for romporten / basen de er på .. dette er nok en grunn til å IKKE ta ting fra den spesifikke romporten / base .. alt unntatt mat og forbruksvæsker. Å stjele en ..pen kan ikke bety noe for deg .. men for eieren er den vektet riktig for det solcellehuset og gjør dem i stand til å gjøre jobben sin riktig.

Dessuten .. når du først har noen suvenirer (jeg kjøpte min) .. virker det veldig dumt å eie en snøklode eller bobblehead som veier si .. 10 kilo? nah .. slik Tjenesten forteller deg på Ceres .. ikke kjøp ut gavebutikkene, det er for ammere.

'Metalltilskuddene' .. mann de er grove! Metallet er stort sett Iron fordi kroppen kan absorbere det beste..men igjen, det er ikke det beste metallet for nanittene å bruke ..

Hva er nanitter? skaper de tyngdekraften?

Nooo .. Nanittene er små bittesmå roboter som reparerer osteoporose i plassen, de fyller hullene og linjer beinene dine med metaller du drikker. Åh mann! og hodepine når metallet treffer magen! ..men etter en stund tar de små nanittene tak i det hele, reparerer magen fra eventuelle skader og begynner å reparere beinene dine. Etter hvert i flere tiår erstatt beinene dine med perfekte metallreplikater.

Når du kommer tilbake til jorden, føler du deg sterkere .. bein OG muskler .. dette er fordi Magnotron ikke kan mG alle, så det tar feil på siden av forsiktighet.

Det er en standard kalt VmG .. som brukes rundt solcellene .. Venusian menial Gravity .. regelen sier at mennesker skal sitte igjen med 1/10 jorda 'gir rom' fleksibilitet, dette er en sikkerhetsstandard .. det er bedre å kunne bevege seg raskt, så vær for sliten til å bevege deg raskt.

Du ser påmeldinger i romfartsplasser når du forlater Mars .. 'VmG ZONE!' og plakater 'HUSK VmG! .. IKKE ha Mars Mag-dresser til det ytre solsystemet ... bytt ut dressen din i dag!' med en kvinne som skiftet til en annen mag-suit 1940 / 50s bombshell-stilkunst på en plakat .. satser som reddet noen få liv! De fleste menn vil huske at .. fanger øyet.

G + mG (+ 0,1 G / -0,1G) = 30 sykluser = LG (lokal tyngdekraft)
~ ~ per min
VMG

Avslutter for hvert sekund, tenneren din enn forrige sekund gir litt trening.

hahaha .. hehe haha ​​.. en sjelden gang du ser noen ha på seg en Mars Mag-drakt i det ytre solsystemet .. de er lette å få øye på fordi de er de eneste blå og alle de andre Mag-draktene er Orange gradient til rød * ... hvor mange ganger Tjenesten må ha stoppet den stakkars fyren på Ganymede .. wooo!

Hvor lang tid tar det å komme til Solar Bodies, og hvordan kommer du dit?

Ohw .. vel .. mine 4 måneder på Ganymede var en 14 måneders ekspedisjon (3,2 år totalt), du planlegger det .. som om du ville drifte fly, som er ment å bli med .. De raskeste fartøyene kommer til Mars i rundt 3 til 6 måneder. tilbake i de tidlige dagene av romfart var det rundt et år, vi hadde veldig begrenset tanker om drivstoff / hastighet .. nå som vi kan bygge i verdensrommet, kan vi lage skip så store som vi ønsker og bruke mye mer drivstoff enn tidligere ..

Du overlater jorden til Luna Spaceport, tar rundt 3,5 dager med hyttefasiliteter, ventetiden kan være gal for lansering, men .. vi forstår det .. Jeg mener hva er 3,5 dager i ordningen med ting? Skipene kommer og går hele tiden .. forsinkelser er vanlige .. sjekk, sjekk på nytt osv .. da er flyreisen rundt 2,8 dager .. så litt ekstra tid for orientering og sikkerhet .. tommelen trykket er alt du trenger, alt annet er gitt .. tommelfingerutskriften er både billetten din og lommeboka .. hvis noen andre har trykket ditt (trykksvindel / identitetstyveri) tar de en prøve av DNA-et ditt og sjekker det med jordregistrene.

Når de var på Luna, er de ganske stramme når det gjelder oppskytninger, fartøyene er ganske massive og kan inneholde opptil 2500 mennesker per fartøy .. men den jeg forlot hadde bare 300 mennesker eller så .. Jeg tror jeg hørte en av tjenestene si der var en forsinket oppskyting på Jorden, så skipet bak oss må ha vært pakket .. 1000 + mennesker vil jeg gjette. Kanskje 1200 ..?

Med det bare 300, så trengte vi ikke å dele hytter, fine og romslige .. mens hvis det er fullpakket får du fire senger per hytte..hater ideen om det, foretrekker min personlige plass .. men siden min verden tillater det sier 'Artist - (deaktivert) *' best jeg kunne håpe på, ikke å få sovesalene. 4 rom er ikke dårlig..men det var så heldig! fikk rommet for meg selv! .. sovesaler er korridorer du får en privat køyeseng, men .. det er litt kiste som, du kan lukke panelet, men åpne det og bam .. ditt foran alle .. for ikke å nevne å være sanitær. I hyttene er folk høflige og tar en tur ved å bruke den til deres behov, uansett hva det er .. mens de andre er i res-rommene eller går en tur i gyro-hagen .. 1 time er høflig for privat bruk .

Tjenestepersoner som reiser får sin egen personlige hytte, det samme gjør flybesetningen som også er Tjenestepersoner.

Selve flyturen min var omtrent 2,5 / 3 måneder med hard forbrenning..brukte å være dobbelt så stor, men vi hadde også redusert vekt .. på jorden før vi kunne lage store nok fartøyer til å lagre så mye drivstoff vi vil, så vi kan bruke mer å gå raskere .. hmm ..

Du lander på Mars, wow .. min første gang på Mars .. alt er laget av glass, 'Stardust City' er vakkert! .. Musk Spaceport ligner ganske mye på Luna fordi de var designet på samme måte ... men en gang ut av Spaceport .. wow .. gigantiske glasskuppler i kuplene .. ett solid stykke glass .. brent fra Martinsanden ..

Vente! Hva?? Hvordan flippen ?? .. høres Sci-Fi ut for meg ..

Ohw .. erm .. okay .. så de legger ut en sirkel med rør og legger sanden på toppen så overoppheter de sanden langsomt i .. en slags glasslava / magma, under pumper de Gallium .. enorme mengder Gallium .. Gallium 'spiser' alle metaller i sanden, og etterlater bare glasset..som blir gjort til en boble når det ytre glasset avkjøles og herder og det indre trykket som former det .. det ytre, svarte glasset blir fliset bort av en 'hær 'av bots ... botsene så laservarmer de taggede områdene .. omtrent som sandpapir til jaggy tre. Hele prosessen tar rundt et år per kuppel og opptil 4 år for en veldig stor kuppel .. svikt og sprekker kan skje, men de kuplene har ingen i seg, da de er testet i mange mange år før de er klare for mennesker .

Sååå .. uansett ... du flytter kuppel til kuppel via underjordiske gangveier tettet med betong. Den tredje kuppelen er enorm .. du blir tilbudt induksjon til Mars, men det er valgfritt. Jeg gikk inn fordi jeg reiste alene .. og du vet aldri når du kanskje vil møte en varm marsjjente!

Martian-jentene farger håret lilla / grønt, grønt, fuchsia .. hvilken som helst ikke-naturlig farge .. det er en kulturell ting å identifisere seg som Martian.

Jeg hadde 8 måneder på Mars til flyturen til Ceres var klar til å avgang, flyet fra Mars til Ceres er rundt 70 dager .. og Ceres til Jupiter 70 dager til 4 måneder med god justering osv .. dårlig justering .. du kan være venter på Ceres i over 2 år ... men hvis en slik situasjon oppstod, vil Tjenesten vurdere å sende deg hjem .. eller i det minste til Mars eller Vesta .. Pallas? * .. Ceres har en veldig liten befolkning og liten base, som de prøver å vokse, men lokkemåten til Jupiter .. er en slik drag ..

Jeg var på Ceres i bare en uke. De engelske gutta var vennlige mot meg, så et par walisiske karer; ganske fjernt .. antar at de fremdeles er brent vi forlot kongeriket .. Ceres har et lite rec-rom og kino .. liten markedsplass .. øvre dekk var fin, kjempekuppel .. du kunne se alle asteroidene og Jupiter i himmelen, som Luna fra jorden, men en tiende på størrelse ..

107 dager senere var jeg på Ganymede i Space Glasgow, ganske rockin '.. de har en pub som heter' The Barras 'stiller på show .. ovenpå er Barras arena i miniatyr .. ganske kult, noen fyr gjorde turer overflaten i en vogn .. Til å begynne med var jeg super nervøs, men etter at jeg så ham komme tilbake 4 eller 5 ganger uskadd .. Jeg tenkte .. 'ah vel .. hvorfor ikke ?!' .. det underjordiske komplekset var bra for underholdning, litt shopping i markedet .. så verden hoppet til de andre månene .. 4 måneder fløy forbi!

* min utenlandske tillatelse m / foto:

Navn: David Shaw
Opprinnelsesland: Scotland
Yrke: Artist - (deaktivert)
Alder: XXXX
Lisens: XXXX-XXXX-XX
: 0 irettesettelser
DNA sync-kode: oxoyoxx

Artister får 4 år per 10 års bidrag .. så tillatelsen min vil si om ikke deaktivert; 'Artist - 2 ord.' 2 vilkår er nok for en veldig beskjeden tomt .. 4 vilkår er nok for en anstendig tomt. 1 begrep er genpop. Du trenger ikke å bidra med at noe i verden forandrer seg .. så lenge noen et eller annet sted likte det du gjorde, teller det som et bidrag til menneskets kultur.

Folk kan jobbe hvor som helst i verden de liker, da jeg fikk min andre periode flyttet jeg til NYC i et par år .. flott kunstscene! .. som Glasgow pleide å være da jeg var yngre .. band, skuespill, galleriarbeid , design .. virkelig likte det der. Jeg har mistanken om jeg hadde gått før andre periode, de ville ha satt meg fast i genpop .. selv om jeg er funksjonshemmet og så fritatt .. å ha den andre semesteret teller mye med respekt, betyr at du ikke * bare gjorde det blotte minimum *. Så de ga meg en betydelig leilighet .. det var greit, likte den.

Jeg produserte et par band der. Hvis noen i løpet av de neste ti årene kjøper albumet / albumene sine, vil det bidra til mitt tredje semester, men ikke mitt fjerde, da det er begrenset til forrige termin.

Hva om du savner destinasjonen din ??

Vel, de fleste planeter har måner, det er ikke vanlig å gå glipp av merket med så mye .. men i tilfelle av å være av .. kunne vi bare lande på planets måne ..? .. Jeg mener at Solbeltet har fire verdener, ganske spredt seg, hvis margen var stor .. så stopp og vent til den neste .. samme for gass / isgigantene .. for Jorden .. Jeg antar at vi kunne lande på Hothree .. ?? (vits) .. men mangler en destinasjon i det indre solsystemet er ikke alarmerende .. fordi vi kunne gå videre til Venus eller Mercury .. land, beregne på nytt, fylle bensin .. og gå av .. hvis det er det ytre solsystemet, ville vi ha nok drivstoff til å få til minst en måne, men hvis vi dømte den og det ikke var mulig, ville vi returnert til Ceres .. men .. det er dumt å tro at en kaptein ville sette av FRA Ceres og vite at vi skulle gå glipp av destinasjonen ..Nei..hvis du kommer inn i det indre solsystemet fra Ceres .. sjansene for å savne .. Mars DER Jorden .. DERVEN Venus og kvikksølv .. må være i billionene til en..og utadvendt til det ytre solsystemet .. som jeg sa før .. planetsystemet må være der før vi drar ..

Hvordan får de ressursene tilbake til Jorden?

Vel, det har gått 80 år og verdensrådet lover fremdeles en 'Mag-Lift' .. hehe ikke i min levetid!

For gasser forlater de det enorme skipet i en lav-omløpende bane, det er baser rundt det arktiske beltet, de sender 4 koordinerte fartøyer opp for å låse seg til et enormt rør, så leder de røret tilbake til basen .. røret er ekstremt tøyelig med masse ga, og skipet blir tømt sånn over tid .. Jeg tror de * kan * fylle på plassene de tok den gamle naturgassen for 100/150 år siden ..  Jeg vet ikke

For faste stoffer .. Stillehavet er et ideelt fallpunkt .. som det er stort sett bare vann der ute i tusenvis av miles, vann som kan opprettholde slag av å slippe tusenvis av tonn metaller og andre solide ressurser, omtrent tre mil i diameter, ikke diameter .. men formet mer som en båt eller en vinge, 3 miles x 1 mil med 2 miles, 2 miles er vingen som treffer overflaten som en kniv .. de har oksygenbeholdere og gummibåter som går av en gang trykket når en viss dybde .. etter omtrent en uke overflater det og er klart til behandling .. skal til Hawaii USA eller Sendai, Japan eller Isla Guadalupe, Mexico.

Du kan ikke bare fortsette å skyte ned dråper om og om igjen, da det forårsaker en slik forstyrrelse i vannet, så de gjør 3 i uken, en for hvert prosesseringsanlegg .. hørte at de kanskje lager et nytt prosessanlegg i Alaska eller Kuril, Russland .. men de er alle drevet av Verdensrådet, regjeringer kontrollerer dem ikke, og du kan ikke besøke dem, ingen sivile tillater det og tjenesten, er superstreng for det.

Vi har en gassbase nord i Skottland, det er registreringer overalt .. 'å komme inn i dette området, betyr at du * kan * bli skutt på skue!' .. men det er en vennlig sti rett ved siden av, som bare vil ta du videre til neste landsby, som er greit å besøke. Jeg fant det ved en tilfeldighet da jeg gikk seg vill ..

Det er aldri noe avvik i aksjene .. da regjeringene vet hvor mye som ble tjent på kilden, hvor mye de har krav på og hvor mye som må til deres aksjepartnere og Verdensrådet for å dele med resten.

Fungerer noe sånt .. over forenklet versjon her ..
20% til kuratoren
5 til 10% til en partner (for si Ganymede, vi har ikke en partner så 0%)
5% donasjon til hvert medlemsråd (Skottland er medlem av 5 råd, så 25%)
5% til USA for bruk av Luna
3% til EAS for bruk av Ceres
Drivstoff på Mars (gratis fordi vi er medlem av EU .. se 5% ovenfor)
Russisk fartøyskatt 10% (men vi (Skottland) kunne gått gratis med de mindre EU-skipene)
Verdensrådets investeringsskatt 7% (Investering og driftskostnader av Verdensrådet, inkludert egen vitenskap)
Verdensrådets donasjon 20% (går til hele verden delt ut)
Diverse: 10% (i Skottlands tilfelle .. vi har noen til overs, så vi banker det for senere)

Vi får silikat fra Ganymede, som når det brytes ned er en viktig komponent i 3D-husbygging, går planeten gjennom tingene ganske raskt .. Olivine for CO2-skrubbere, avgjørende for romfart .. fordi selv om vi fortsetter å pumpe oksygen inn, trenger fortsatt å skrubbe CO2! Ohw og Pyroxene pulver, i maling, pulverlakker karene for varmebestandighet.

TSSA er i samtaler med Verdensrådet om en 'undervanns' terraformering av Ganymede .. til og med slipper fisk ut i naturen !!

Blir de ikke fryse?

Ohw, nei, de vil være i nærheten av kjernen som er ganske velsmakende, de vil bare svømme til den dybden de liker temperaturen på .. hva er klementet for dem .. men vet du hva?
Det kryper meg helt ut .. Jeg vet at det er dumt, men fisk som er i vann som ikke ble renset eller fra Jorden .. og bare å være i naturen sånn .. den bare kryper meg ut. Jeg vet ikke .. ny

Kanskje en gang jeg ser at alle spiser dem, og har det bra etter noen år, vil jeg prøve et Ganymedes fiskemat, men til da .. nei.
------------------------

* (som er det maksimale: Mennesker trenger ressurser. Det er en umistelig sannhet, ved siden av troens adel; det er den endelige sannheten)

* Vi fôrer tilskuddene til algene, så fôrer vi algene til risen, så mater vi risen til fisken. (vi tapper tanken med vann og planter risen i algene = mate algene til risen)
* (100% vann bare ikke næringsstoffer eller smak! .. Maxpax slagord i 50 år!)

* Pallas er en straffekoloni, men ... den har en romport. Pallas er kuratert av thailandere, eksperter på å sette redselet for deg hvis du bryter loven voldsomt. Å være skotsk burde det gjøre meg litt nervøs, men hvert land har sine egne lover om hva som er og ikke er voldelig, og til slutt forstår dommeren (i mitt tilfelle skotsk dommer) vår egen kultur. Vår del av innsatte kommer fra narkotikahandlere mordere ... ikke så mye genpop.

* Venusianske Mag-dresser er svarte .. og ja, jeg kan tenke meg at tjenesten erter hverandre med Darth Vader-referanser. Vi fant at fargen IKKE vises godt på Venus, da lysbrytningshastigheten
er veldig annerledes enn andre steder i solsystemet vårt.

Mercurian Mag-dresser er hvit iriserende .. for å reflektere varme. Overalt ellers er (unntatt Mars som er blå) oransje til rød, da oransje er en veldig synlig farge.

* Hvert ekstra-solcelleorgan har en romport .. systemene til Jupiter, Saturn, Uranus .. til slutt Neptun .. det største mest ytre solcelleorganet (månen) i det systemet vil ha en 'hoved' romport, utmontert strengere for flere lanseringer, dette er slik at lanseringene er nærmere deres destinasjoner, og kan bruke mer drivstoff for å komme til destinasjonene raskere. Noen tjenestekaptister kan til og med bremse fartøyet, hvis de tror de kan få solcroppen til å komme til dem raskere .. det er trigonometri i aksjon!

* Fisk bryr seg ikke hva som skjer og hva som er nede .. gravitasjonsmessig .. det er derfor de er enkle å holde utenfor verden, de er allerede i vann, noe som er veldig som et miljø med lav tyngdekraft, naturlig.
----------------------
Sannheten om menneskeheten  

'Mennesker trenger ressurser, det har ikke noe å si om du er politisk venstre, høyre, midt på, opp ned, bakfra, hvis du er en rasistisk person, hvis du tror på Gud, hvis du ikke tror på Gud. .. mennesker trenger ressurser.
det er et overveldende faktum i livet. '

Dette faktum kan ikke bestrides, det er så umistelig sant.

-----------------------
PRINSIPPERNE FOR ESCALATION OF FRACE

For lenge siden .. to mennesker kjempet..men etter å ha sett en død .. den første menneskelige tanken .. dette kunne skje meg .. så det neste mennesket vil jeg samarbeide med ..

En gang var det 2 mennesker .. et annet menneske så at de hadde styrke sammen og ble med dem, dette skjedde til de var en landsby ..

Hver gang de møtte en annen landsby dro de i krig .. men etter hvert skjønte de at de kunne være familie .. da ble de en by ..

Byene så grunnen til fred og ble byer og land .. men landene var for dumme til å innse hva de kjempet over .. til en dag ..

Mange land samarbeidet for å skaffe nær ubegrensede ressurser .. slik at verden aldri ville slåss igjen.

----------------------

Davas traktater om menneskehetens sannhet

David Shaw. 43yo. Skotsk.

Sannheten om menneskeheten  

'Mennesker trenger ressurser, det har ikke noe å si om du er politisk venstre, høyre, midt på, opp ned, bakfra, hvis du er en rasistisk person, hvis du tror på Gud, hvis du ikke tror på Gud. .. mennesker trenger ressurser.
det er et overveldende faktum i livet. '

Dette faktum kan ikke bestrides, det er så umistelig sant.

-

Jeg vil forsøke å fortsette med dette, at hver ide som presenteres her er en umistelig sannhet.

Politikere bør først og fremst beskytte troen på menneskene de representerer, ettersom samfunnet i seg selv er basert på tro. Hver eneste person på planeten krever ressurser, så det følger at politikere representerer en funksjon av samfunnet for å oppnå en tilfredsstillende ressursforsyning mens de bevarer troen på menneskene de representerer.

Jorden har begrensede ressurser. Det er vårt hjem. Når menneskene øker i antall; jorden må gi flere ressurser for å opprettholde disse nye menneskene.

Solsystemet har utvilsomt store ressurser, mer enn nok for mennesker. Det er rikelig med vann som kan gi oksygen og hydrogen når de er diffust.

I hele universet ser vi etter annet intelligent liv. Dette blir sagt; vi vet at mennesker representerer en unik bevissthet i solsystemet vårt, så det følger, hvert liv har verdi og alle liv blir mye opprettholdt; uten spørsmål.

Den ultimate jobben for politikere er å, skaffe ressurser, beskytte kultur og bringe frihet til orden. Politikere må gi orden gjennom politiarbeid og rehabilitering eller fengsling.

Så målene er klare:

1. ressurser
2. kultur
3. frihet innen orden.

Etter hvert vil ikke Jorden lenger kunne opprettholde menneskeheten. Selv før dette vil livskvaliteten bli dårligere når vi prøver å opprettholde menneskene vi har.

Det er virksomheter som forurenser jorden. Imidlertid vil disse miljøgiftene, som KFK i forskjellige atmosfærer, ikke forurense, men bli absorbert. Bedrifter kunne flytte til Mars og sette CFC-er i atmosfæren og heve Mars 'temperatur. Tillater dem å fortsette å produsere produktene sine, betale skatt, oppnå overskudd, samtidig som de forbedrer Mars 'atmosfære for menneskelig beboelse.

Vår jord, vår måne, vår sol .. dette er kallenavn, personlig kjærlighet til hjemmet vårt, men hvis vi er fra Mars, er månene Deimos og Phobos .. i fremtiden i stedet for 'jord' martiske mennesker kan ha et kallenavn for Mars .. som rød eller stor rød, men navnet vil alltid være 'Mars'.

Jordens offisielle navn er Terra . Vår månes offisielle navn er Luna . Vår sols offisielle navn er Sol ; systemet vårt er 'Sol-systemet'.

Som en side .. Jeg vil oppfordre de med visdom til å ringe det indre asteroide beltet; 'Solbeltet'. fordi 'Asteroid Belt' er langt til generisk og har en famlende kortsiktighet mot fremtiden.

Kriminalitet og straff

Kriminelle som blir fjernet fra samfunnet vil ikke fornærme mot samfunnet igjen. Men som moralske mennesker må vi skille mellom, skade på eiendom og skade på menneskelivet.

Tyveri av alle slag bør behandles som skade på eiendom og så ikke-voldelig. Alt som ikke er unikt kan erstattes.

Mord er skade på menneskelivet.

Så .. noen politikere argumenterer for dette. noen hevder det. Når mennesker en gang var død, kan ikke mennesker erstattes. Dette er et faktum.

Jeg hevder at makten blir gitt til dommere, men ikke av noen annen kultur, men dømmer * bare * kulturen de ble båret av og vokst av og er bosatt i, at makten gis til dommere for en fengselsstraff ved gruvedrift av intersolære ressurser. å betale ikke bare for sitt eget liv, men for å forsørge mennesker.

Ingen fengselsflukt kunne noen gang planlegges. Plassen er for fiendtlig. Rømning betyr død.

Menneskelivet er utenfor mål. Skader på eiendommer skal aldri føre til døden.

Saker som må bedømmes:
Håndterende narkotika .. resulterte de i døden?
Død i utroskap .. var drapet et lidenskapelig forbrytelse?
Utroskap..hadde partneren lidelse, ødela det familien?
Miljøskader .. døde noen? Bør styret fengsles for mishandling som fører til skade på menneskelivet?

Ressurser og prestisje

Hva krever mennesker?
Ressurser og prestisje, hvilke ressurser krever mennesker, og hvordan de blir motivert for å oppnå ressurser og tilby tjenester til andre mennesker når de har alle ressursene gitt dem?

Mennesker krever:
Næring og fuktighet
Varme og klær
Land
Boliger (nok til å oppdra mange barn)
Energi / elektrisitet
Hygiene
Medisin / Tannlege
utdanning
Transport
Frihet i bevegelse, arbeid og bolig


Å tilby disse tingene er ikke et lett forslag. Det tar et helt samfunn å gi en høy livskvalitet for mennesker.

Mennesker ønsker prestisje tanken om at samfunnet deres verdsetter dem .. dette er ikke en absolutt lov, men en lokk av udødelighet til minne. Prestisje gir noe slikt. Å bli verdsatt i et felt mens han var i live og husket en gang død.

Samfunnet må gi en belønning mens de gir alt som trengs for menneskelig trøst. Belønningen må være større frihet i bytte mot arbeid.

Jeg foreslår at vi mennesker jobber "vilkår" .. et begrep vil være 4 år. Et prestisjesystem bør utformes for å gi en verdig belønning.

Ikke bare meritterende eller meritokratisk, intensjon bør belønnes. Ikke for å straffe de som ikke kan .. men alltid belønne de som gjør det . Hvis du har en kvalifikasjon innen et felt og forfølge det feltet .. er det et yrke. Det skal ikke ha noe å si hva det feltet er ... vær å holde spydskaper til kurator for et privat museum. Hvis du har en grad og har fulgt det som et yrke .. får du en periode for hvert fjerde år. I samfunnet vil folk selv bestemme hva de synes om andres vilkår.

Jeg har en yrkesgrad i lydteknikk og musikkproduksjon. Å jobbe i kunsten er alltid vanskelig å finne regelmessige ansettelser og kunstnerens temperament betyr at vi tar lengre tid å fordøye før vi deler. Jeg vil si for kunstnere at det stilles et lettere sosialt krav til bevis på arbeid, men en lengre svangerskap per periode. Jeg foreslår 10 år. Kunsten er ikke et farlig yrke, det er lite sannsynlig at personen ville dø før han fullfører ganske mange vilkår.

Hva er de største gavene politikerne kan gi oss?

Svar: så mange barn som vi ønsker, næring for nevnte barn og maksimal frihet i samfunnet.

Penger må fortsatt eksistere ettersom det gir en menneskelig handelskvalitet og handel gir fred. Men ingen mennesker må være truet .. å true mennesker er å provosere krig.

Vi må ta trussel ut av ligningen, men fortsatt opprettholde samfunnet. Vi gjør dette i hvordan vi strukturerer belønning. Hvis noen får beskjed om at de kanskje ikke drar til Mars med mindre de først har gitt minst en periode, kan de ikke ha en "off-world" tillatelse, og de vil gå til en annen intersolær instans, det stasjonen de føler * kan * oppfordre dem til å jobbe minst 1 termin.

Jeg vil bruke ord som er lettere å kommunisere, jeg vil si; vi har * nær * ubegrensede ressurser; det vil ta tusenvis av tusenvis av år å bruke disse ressursene selv med en for stor befolkning. Så når jeg sier "nesten ubegrenset", er det dette jeg mener.

Vi har nok ressurser i solsystemet til at mennesker kan leve en høy livskvalitet, hver og en uten trussel om død eller trussel om frihet eller trussel om krig.

Mennesker er så langt vi vet, fakta gitt så langt. Hvert menneske er dyrebar. Vi bør la mennesker som ikke bidrar til samfunnet fortsette livet. Vi belønner ikke slik atferd, men vi straffer ikke den med trussel om berøvelse av nødvendigheter.

Mennesker skal ha * rett * til en høy livskvalitet og veldig lang forventet levealder. Hvert menneske uten unntak.

Bare de som setter livet i fare, skal da ha livet i fare. Bare de som setter friheten i fare, skal da ha friheten i fare.

En er gammel, en er ny.

Ideen om en "Army" eller "Navy" eller "Airforce" er utdatert det andre vi har tilgang til nesten ubegrensede ressurser. Disse modige patriotiske menneskene vil fremdeles eksistere som et lag av det fremtidige samfunnet, men deres jobb med å beskytte sitt land og av onde politikere skaffe ressurser for bare deres land skal slutte.

I den siste krigen var et verktøy for å skaffe ressurser og ende i fred. Dette koster menneskeliv.

Som medlem av vår tjeneste bør du avsky krig .. hvorfor? fordi krig slutter fred, er hver soldats sluttmål fred, men ved å gi nær ubegrensede ressurser vil ingen politiker noen gang ha unnskyldning til å kreve krig med et annet land.

Så logisk følger det at en enhetlig tjeneste kontrollert av ett verdensorgan ville avslutte krigen. Hver verving ville være til Tjenesten, og ingen land ville ha sitt eget militær og kan derfor ikke gå i krig.

Hver og en av tjenestene læres disse rektorene:
1. Krig er et ubrukelig antikvitert uttrykk for ego på bekostning av menneskeliv.
2. Krig betyr utryddelse av menneskeheten, fordi når krig fungerer for å skaffe ressurser, vil vi fortsette å bruke krig som en metode for å skaffe ressurser og derfor aldri forlate denne planeten.
Våpen med krig mot planeten kan drepe hele den menneskelige befolkningen, og dette vil eskalere med menneskets bedre forståelse av vitenskapen etter hvert gjennom menneskelig feil og arroganse vi vil ødelegge oss selv, det er uunngåelig.
3. Mennesker som dreper mennesker er galt. Jeg tror på guddommelig forsyn. Jeg kjenner for tiden ingen politikere som er 'guddommelige'. Ingen soldat * vil * drepe noen. De * elsker * å beskytte og bevare sine lands levesett.
4. Hvis en tjenesteperson får beskjed om å være pliktoppfyllende overfor en politiker .. Uansett at politikere rangerer, MÅ denne tjenesten være ulydig mot denne politikeren, og jeg vil forklare hvorfor her:

Politikere har ikke lenger ansvaret for deg, la Verdensrådet som driver tjenesten utgi dine direktiver og ordre. Ved å lytte til en politiker risikerer du å avslutte verdensfreden. Det tar bare en tjeneste .. en person tar en beslutning om å lytte til en politiker og et øyeblikk senere .. en million millioner mennesker er døde, fordrevne, døende, syke, barn er underernærte .. fordi EN ensom tjeneste var tåpelig å adlyde en politiker.

Krig er foreldet. Hvorfor gir en politiker ordrer?

Vil det skaffe flere ressurser for menneskeheten og dermed føre til mer fred? Nei.
La politiet og rettssystemet håndtere de som ikke overholder lovene dine, og i andre land vil politiet deres håndtere de som ikke adlyder deres lover.

Ordtaket sier: Ikke mitt bord, ikke mitt problem.

Verdensrådet har bare kontroll over tjenesten så lenge de opprettholder verdensfreden. Så lenge de legger til rette for å skaffe ressurser til alle. Selv en tjeneste kunne få verdensrådet ned på en dag ved å adlyde en politiker.

Verdensrådet er uegnet til formål hvis:
1. De opprettholder ikke fred.
2. De gir ikke tilstrekkelig ressursstyring og distribusjon.
3. De gir ikke frihet innenfor rammene av samfunnet og lokal kultur.

Krig er foreldet. Hvorfor blir du bedt om å drepe noen?

Tjenestens jobb er å beskytte mennesker, få intersolare ressurser for å opprettholde verdensfred.

Tjenestens jobb er IKKE å drepe noen. Tjenesten * kan * være bevæpnet som en ekstrem forhåndsregler for å stoppe folk på Spaceports som opptrer underlig.

Du kan være ingeniør, sikkerhet, medisinsk .. Hvis du er sikker, er jobben din å bare stoppe idiotisk oppførsel i verdensrommet og på intersolære kropper. Sivile områder bør være ganske "idiotbestandige" og ikke ha noe de kan røre for å forårsake problemer.

Og endelig..

Verdien av menneskeheten som et ras av vesener kan oppsummeres slik: Hvis vi holder oss på denne klippen, kjemper vi om denne klippen .. og dør på denne klippen. kanskje vi ikke tross alt var verdt det.

Hvis vi verdsetter livet ved å verdsette hverandre og spre oss over solsystemet vårt og etter hvert stjernene .. så var det kanskje vi.

Dava

---------------


Mer dagdrømmer moro i 2130 ..

Human of 2019: Hvordan var din opplevelse på Mars som sivil?

Vel, det er .. hmm .. hvor som helst du går * noe * under jorden, å det * er * dører du kan gå ut til fortauet (det er ingen veier inne i kuplene) .. de er mest for dekorative formål, hver bygning er etasje 1, men du bruker ikke det, du bruker gulvet nede .. bygninger går ikke opp på Mars, de går ned i bakken.
Så det går: Etasje 1. Etasje -1B. Etasje -2. Etasje -3. Etasje -4. Rommene har faux windows omtrent 10 meter unna for å lage et falskt utvendig (også brukt som en ildflukt) .. hmm Venus .. så langt som stråling går Venus er supersikker fordi vi alltid vender bort fra solen .. Mars du trenger å føre en bly brolly hvis du vil gå utenfor bygningene ..

Human of 2019: Fortell mer om Venus .. har du vært noen ganger?

Oh yeah masse ganger .. som en muso det er viktig. Du * trenger * den erfaringen .. det er en del av de endelige kriteriene for å tjene graden din .. og fordi min er yrkesfag, var det ingen tvil, jeg * måtte * gjøre det .. ved slutten av kurset var det bare ti av oss.

Kriteriene var .. Jeg trengte å produsere et liveband (inkludert lydteknikk) og jeg måtte finne et band på World Council 'WC Arts' .. deres ekvivalent med 'Chord' .. det er et matchmaking nettsted for produsenter og band .. og generelt matchmaking-musos av forskjellige typer .. Jeg måtte finne et band med 3,5 eller høyere godkjenningsvurdering / salgsklassifisering .. Jeg hadde snakket med sangeren til et visst band i et par måneder før jeg ble klar .. hun var * super * nervøs .. men jeg viste henne avhandlingen min om musikkhistorien fra 1900 til 2106 .. og hun kjølte rett ut. Jeg var bare 19 år gammel.

Det andre bandet .. vel .. Jeg kom til Venus og bodde på dette gamle 1970-tallshotellet som verdensrådet eier .. russerne driver fortsatt slags, det var litt uhyggelig, men det hadde sin sjarm .. Jeg kom til Venus og bandet jeg skulle konstruere for live-arrangementet .. sangeren hadde slitt med en gitarist .. de var et punk-thrash-hybrid band (russisk) .. tilsynelatende gitaristen sov med sangeren kjæresten eller noe .. Jeg var sløyd. Jeg gikk til øvre dekk og ble litt full.

2 timer senere tar gitaristen kontakt med meg og sa at han har snakket med resten av bandet, og de fyrer sangeren .. Jeg var som "ingen vei .." Så jeg ringte sangeren og hoppet på akkorden for å se hvem som var rundt .. Felicity's band var selvfølgelig på Chord .. så .. Jeg fikk tak i Ivan deres trommeslager og et par andre kikk og fikk det hele sortert .. bookingen var i mitt navn så .. tøff. ingen samtykke; ingen konsert.

Det fungerte ganske bra .. og jeg fikk utmerket rep og historien min ble fortalt på akkord, jeg får fortsatt like for den i dag; 24 år senere. Ivan er fortsatt med Felicity sitt band .. ingen ble tjuvet, men han trommer for Kennys band også. Felicity hørte historien og gir meg super respekt for den. Jeg tror at hun liksom kom inn i meg etter det .. men hun har kjæreste, så vis respekt.

Assistentintervju interagerer: Felicity? .. mener du Felicity Kyle fra Wandering Warriors ??

Ja .. kjenner du WW? stort trekk tilbake på dagen, men det var to album før i 2106 .. de hadde sin store hit januar 2108. Var så stolt av dem. Albumet deres på 2106 .. vet du det?

Assistentintervjuer Erm .. ikke så mye, men jeg husker jeg hørte på det .. det satte dem virkelig i en mer rock-hybrid orientert retning .. Jeg likte det ..

Det var meg .. hehe.

Assistentintervju Du produserte det ??

Ja .. ved 19 år gammel

På grunn av kunstens art fikk jeg min riktige off-world Permit 6 måneder senere, jeg sjekket på WC Arts og jeg hadde allerede en kreditt i vente på min første periode .. så stolt! men jeg visste at det var 10 år før henting. Fordi jeg ikke hadde graden ennå, hadde jeg en to ukers midlertidig tillatelse; at hver og en av tjenestene så ut til å se på meg og le .. og så kalle meg en "rombarn".

Jeg vet fremdeles hvordan jeg kan si "space baby" på russisk .. kosmicheskiy zelenyy rebenok

Kjenner du Kennys band?

Assistentintervju Kenny hvem?

Kenny Kiliner av 'Wishing on a Star'.

Assistentintervjuer Ohw .. ja, ikke et stort band, men min eldre søster liker dem.

Ja, jeg produserte et par album til ham da jeg var i NYC i noen år. Det var ok. Jeg fortalte Kenny at forteten min ikke var thrash punk .. men Rock-Hybrid-Electronica .. men han insisterte på at vi ga den en gang .. fikk 3.0 godkjenningsvurdering for det første albumet .. ikke verst .. ikke bra men ikke dårlig. andre albumet var soloartiklene hans .. fikk 3.9 godkjenningsvurdering jeg spilte på noen av sporene .. hjalp til med å komponere noe av det.

Assistentintervjuer Det er hennes favorittalbum av deres / hans ..

Bra saker. Jeg hører på 'Face the Tide' selv noen ganger .. Det var en flott andre periode, når det vises på den endelige posten når jeg søker om et tomt, vil de gi meg ekstra kreditt for den vurderingen / salgssatsen. Mann .. Jeg er inne i tredje termin nå, studiepoengene mine for det arbeidet viste .. Jeg fikk en gavekurv fra Verdensrådet .. det var kult. Muffins og noen super dyre trådløse hodetelefoner og en flaske single malt ..


Human of 2019: Kan vi komme tilbake på banen takk? Hvordan stråling påvirker de på Luna; månen vår?

Ååååååå. Righto..erm .. ikke for mye .. vi har blypaneler som omgir kuplene .. det første settet med paneler er omtrent en tomme tykt, passer perfekt sammen, men det er hull, som det andre settet med blypaneler fikser, denne gangen 3 tommer tykk og halvparten av plassen, det er mange lag blypaneler som går opp til fire meter tykt og gjør en iglo av blybeskyttelse .. utsiden er svart og hvit .. fordi ledningen er svart og pyroksenfarget maling må være hvit .. siden som vender mot plassporten må tildekkes i den varmebestandige malingen for start og landing .. den andre siden gjør det ikke. Den er hvit slik at vi lett kan se tilstanden til malingen og hvor mye som går tapt .. bly som har et veldig lavt smeltepunkt.

Jeg tør å si til og med med malingen .. nærsiden er antagelig smeltet av nå.

Hvordan ser noen utenfor?

HAHA .. å se 'utenfor' er en luksus som best gjøres med skjermer! Jeg mener jeg var SÅ overrasket over at Ceres har det observasjonsdekket .. sikkert at det er Titanium Glass men wow!

I gamle dager hadde til og med romdrakter glassvisere..mann som var et dumt system for å beskytte mot stråling! .. la kameraet gjøre jobben! mens din bak 6 tommer titanforsterket stål og bly .. det er ikke som draktene veier noe i verdensrommet .. relativ tyngdekraft at det kan være slitsomt .. men jeg skal ta en god jobb med solstråling når som helst!

Nå for tiden .. vi har Mag-suitene med forsterket, men form passende platting..hjelmen har ikke visir .. du har den enten på eller tar den av. Kameraet mater et bilde til hjelmen som gir deg 270 graders syn. I tillegg til en AR HUD .. bare snakk med HUD så vil den gjøre hva du vil.

Det er det samme på Luna Spaceport .. hele anlegget er omtrent .. en kilometer sirklet? Men en betydelig del av det er strålingsskjerming .. som jeg sa i utgangspunktet; massivt tykke blypaneler og deretter pyroxenmaling for å gjøre blyet litt mer varmebestandig. Det er en innkapslet iglo ... ingen vinduer. ingen glass til utsiden. Til og med døren du kommer inn er en solid blyblokk omtrent .. id 10 meter tykk? 20ft?

Men inne .. ville du ikke vite det. Det er vinduer på utsiden overalt og et stort hovedvindu for avganger / ankomstsalong ... dette er en fasade, men så godt utført at du ikke kan forstå forskjellen. Jeg mener det ikke er som underjordiske hoteller i Mars hvor du kan bryte vinduet og klatre inn i rommet mellom .. nei, Luna har ingen 'mellomrom' .. det er blyskjermingen og overvåker deretter fasaden til den indre romporten, en nett av godt plasserte kameraer utgjør en live feed av utsiden .. 1: 1 ekte representasjon av hvordan stedet ville se ut med glass .. men uten stråling!

hehe .. faktisk .. det var den berømte saken om den servicepersonen tilbake i 2070-årene .. han rigget opp monitorene for fortsatt å vise fôret, men også vise at Godzilla angrep Spaceport .. hahaha! .. han ble * så * avfyrt ! Amerikanerne måtte avgi en formell unnskyldning for nyhetene. Alle syntes det var morsomt .. Verdensrådet raste over tanken på at han kunne ha drept alle i Luna-havnen på grunn av panikk. Godt poeng. Men .. det var sprøtt å se videoen! Ingen ble skadet forresten .. bortsett fra at servicegutten .. Jeg hører alle de andre tjenestene på Luna den gangen hadde en gang med å sparke ham i unementionables .. Service = raser også.

Luna Spaceport i seg selv er både massiv .. super massiv og ikke .. la meg forklare ..

Selv om vi har en enorm underjordisk seksjon også og over er det omtrent en kilometer sirklet .. en stor .. og jeg mener at stor del av det er lageret. Y'see det ble bygget inn i krateret for å lage igloen og vi gravde enda dypere for å komme til isen .. men siden Luna trenger så mange ressurser på grunn av ikke å være på Terra .. den trenger å lagre * alt * .. ikke bare salgsautomatene i salongen heller! *alt*.

Wow!

Ja, Verdensrådet sender vanlige 'pakker'.

Har du noen gang vært på overflaten hvor som helst .. nevnte du en buggy tur på Ganymede ..

Ja .. Jeg var på overflaten av Mars .. sivile har egentlig ikke lov til på Lunaroverflaten, av forskjellige grunner .. stråling, ressurssikkerhet på skipbygging, retur av ressurssikkerhet, hvor fiendtlig Lunaroverflaten er .. men Mars virker like som fiendtlig og jeg har vært på overflaten av Mars .. Jeg tror bare amerikanerne bare ikke vil ha noen til å tøffe tingene sine .. og jeg synes det er rettferdig nok.

På Mars .. vi gikk en tur inn i en hule i nærheten .. hulesystem .. Jeg sier "system" .. men det var lite. Vi tok en buggy med omtrent et dusin rad brollies, det var 4 av oss .. Jeg møtte dem utenfor den leiebilen hvor vi alle sto omtrent som kyllinger og lurte på om vi skulle ansette en .. en jente sa til meg 'mann vi må se oss om som noobs 'så sa jeg på skotsk ..' aye well we dæ iyt boss style .. hau yous two wa'nt tæ come tæ? '.. Jeg kunne fortelle at hun ikke var en martiansk jente fordi hun ikke hadde sminke og hår .. hun var fra jorden som oss ..

Så vi tok to rad-brollier hver av vognen ... og inn i hulen. Pitch black men draktene hadde nattsyn som AR rekalibrerte til stedet etter å ha Augmented Reality 'virtuelle lys', det ga stedet riktig fargepallete på grunn av at det var en Martian Mag-Suit .. tilbrakte .. idk en halv time vandrende rundt .. lignet ganske på jordas huler .. deretter tilbake til Stardust City. det var ok. Lite kjedelig, men samtidig 100% glad for at jeg gjorde det for opplevelsen!

'Verdenshopping' rundt Jupiter var ganske kul .. og den fyren på Ganymede kjente han til tingene sine! Det ytre solsystemet Mag-Suits er ganske annerledes enn de indre .. Venus-ene er ganske unike, de har ikke et hardt ytre skall med mindre du er service .. de trenger det for Jetpack. Alle trodde det ville være sivile flyvninger på Venus .. nei! rotet tilsvarer døden .. men tjenesten trenger dem for å komme seg rundt.

Hvordan er de forskjellige Mag-suitene?

Vel .. det ytre solsystemet skal er ganske tykt, men du legger ikke merke til det for mye fordi du veier så mye mindre. De har varmebatterier overalt inne .. da jeg gikk med den avlyttede turfaren, brydde han seg ikke om en prikk .. sprutet inn i sølepyttene og alt som om det var skitt rally, spurte jeg ham i Scots 'Ur disse sølepyttene goiny skeen hærm yon dresser? ' .. spør om sølepyttene ville skade dressene .. men han svarte i Scots 'Naw! ays snart ays de flytende gitene tæ tæ you’s aweready stært'yt tæ koke en 'fordampe, wance iyt låner til dere iyt cannæ kjemper mot dressene varmen ... wan o' grunnene Ah kjører sa fort iys .. hvis wi stop wi kunne smelte på overflaten en 'git fast.' .. møtte noen irske brødre på Ganymede i Barras Bar .. det er en løpende vits de sier til oss skotter 'Dette burde vært vår verden! ' hehe .. fordi 'Ganymede' høres ut som et irsk navn på en by.

Jeg dro på alle cruise og turer etter det .. før jeg var litt nervøs. Jeg dro til Callisto, skandinaverne var kule vennlige mennesker .. men skottene har skandinavisk blod, vi er relatert til nordmennene, ohw og islendingene. Føltes fine, men de er nok sånn for alle. Callisto er mye som at Ganymedes er ærlig .. det har noen få små huler med flytende vanni dem .. vi fløy forbi på et jetfly, fikk ikke gå inn, men turguiden nevnte dem. Sivile har ikke lov til å komme i nærheten før de finner ut hva flippen foregår der .. av alle rettigheter skal det fryse. det gjør det ikke. Det tok omtrent en time å gjøre hele Callisto .. for så å shoppe på 'Sentraal' .. de hadde noen lave G-videospill jeg ikke hadde sett for mange av dem, det var i baren .. det var 5 studiepoeng a halvliter cider .. for bot laget cider! expeeeensive!

Deretter videre til Europa, den er samlet sammen av russerne og kineserne nå .. men det er en ny ting, frem til 2111 ble den kuratert av De forente arabiske nasjoner .. men de er en merkelig gjeng, ikke i oppførelse personlig, men økonomisk. Siden 2050-årene jevnlig økte finansiering og så plutselig å trekke finansiering ... syntes de ikke var 100% om ideen om å kuratere. I 2108 ble det fremsatt et krav om at de ikke hadde skaffet nok ressurser fra Europa til å fortsette sitt kuratorskap .. avgjørelsen kom tilbake fra Verdensrådet om at det var sant. Sjokkerte alle .. nei vent .. sjokkerte ingen. Når du drar til Europa .. er det veldig arabisk tema, men da er all tjenesten russisk og kinesisk .. blanding av kultur der. Jeg så et av de store kinesiske / russiske kvikksølvskipene .. det kom inn til dokkingstasjonen over hodet .. det er MASSIV, vi så det droppe de enorme batteriene en etter en ... sivile har ikke lov til å dra til Merkur, for åpenbare grunner .. Jeg mener som jeg sa hvis du satt fast .. ja, du kan lande og fylle bensin, men det er en servicekaptein som gjør det.

Min kineser er forferdelig .. og kineserne kan ikke snakke mye engelsk (enn si skotske), men det er registreringer for universal mime. Høres nøtt ut, men det fungerer bra. Som .. å ta tak i magen med den ene hånden, lage en knyttneve med den andre og gryte betyr 'jeg trenger akutt toalettet .. vær så snill hvor er den?'. Det er en skildring av det på skiltet med noen få språk under.

Jeg likte Europa .. alt er stort. Kineserne oppgraderte virkelig stedet .. Russerne leverte den nye typen skip til dem gratis slik at de raskt kunne få alle ressursene som ikke ble oppnådd.

Videre til Io ..

Io Mag-Suits er Iriserende oransje svart og hvitt .. de begynner hvite så de kaldere tingene blir jo mer de blir oransje og til slutt svart .. dette er fordi Io er ganske varmt for det ytre solsystemet. Dessverre fikk vi ikke lov til å komme på overflaten den dagen .. det var en slags energigraving .. Jeg skjønte ikke helt hva piloten til sveveflyet vårt sa .. eller jeg hørte ikke på grunn av å se på rommene utenfor. Io-sveveflyet er en bragd av ingeniørvitenskap og kjemisk geni, det har ikke en motor under, men en blanding av kjemikalier som gjør det. Mange ting jeg ikke virkelig forstår .. Jeg kan ofte forestille meg at det er som de venusiske himmelskipene .. men prøv å si det høyt og rundt ti mennesker vil komme fra ingensteds for å rette deg opp. Det store hovercraftet skulle legge til kai, og vi skulle gå videre til Io sokklene,sokkelene er en serie høye sokkler med tilstøtende broer .. distansert * bare * riktig mengde unna du ikke blir sprutet (jeg gikk tilbake et par uker senere og gjorde dette .. det var utmerket moro!) .. men husk at jeg kunne se hvor varme disse vulkanene var .. 1 sprut = død.

Io er kuratert til av tyskerne. De oppfant Io-hovercraft-teknologien .. som en skotsk .. Jeg må si .. det var en bragd med geni. ingen tvil. respekt.

Jeg forstår ikke .. hva gjør det?

Vel, fra min meget begrensede forståelse ... når vi 'flyter' rundt, når plummen treffer bunnen av farkosten, treffer dette de nevnte kjemikaliene, gjør magmaen til gass og omdanner den lettere gass enn den omliggende gassen som gir oss løft, ved baksiden av farkosten resten blir kastet ut som frysende kald væske som umiddelbart blir til is når den treffer overflaten. Varmen blir trukket ut og omgjort til energi for å drive håndverket .. men mye mer skjer. På overflaten ved sokkelbroene er atmosfæren svoveldioksid, men pintene er enorme, vi er ikke i nærheten av atmosfæren når vi krysser ... det er litt som å fly forbi, bortsett fra at du går over en bro .. det nøtter! hehe


Wow!

Hvordan konfigurerer Tjenesten seg på en så ny og fiendtlig verden? Jeg mener at de ikke vil vite farene ved det før de har opplevd det .. Ah! Jeg lurte på når du ville komme deg rundt dette ..




OK, så vi hadde en situasjon for lenge siden..EAS (English Aerospace) hadde bestemt at overflaten på Ceres var for fremmed for fiendtlig (for kald og bestrålet for den tiden) .. Vel engelskmennene bestemte seg for å lage roboter .. små roboter mens (daværende astronauter / early Service) befant seg i 'sovende kamre' med tanke på klar drømming styrt av lys .. det var en nøkkelidé, men å si at det ble kjernen for ekstrem kolonisering. Teknikken ble raskt forbudt og engelskmennene utstedte en formell unnskyldning .. overraskende de fikk beholde Ceres, men det var en annen tid den gang..og de gjorde en god jobb siden. Nå hva jeg skal dele er ganske klassifisert med tjenesten, og jeg vet ikke * mye * om det, men ..


Tjenesten lanserer en hab .. en hab er et lite fartøy, kanskje 12 Service? hver med sitt eget rom og laboratorium .. men også sitt eget avatar-kammer .. Surrogat-avatarer. Avbryter : Vent! hva skjedde med teknologien .. skjedde det noe? Erm .. du vet at den uuttalte regelen om å være menneske; ikke rote med tingenes naturlige rekkefølge?



Yeahhh.,. de rotet med å sove. etter to år .. mannskapet gikk nøtt og begynte å rive hverandre fra hverandre. De mistet nettopp da oppskytningen av erstatningsmannskapet mislyktes .. slik at stress kombinert med den rare sovestressen og å være i en (den gang) avsidesliggende delen av solsystemet vårt .. de sprakk og begynte å gjøre rare ting. Da erstatningsmannskapet ankom var det .. ubehagelig å si det mildt .. bare en ung kvinne overlevde, men hun var arr for livet med det hun så. Alt dette fører til 'Verdensrådets direktivinitiativ 2051': Det må forventes at mennesker skal være mennesker. hydrat. spise.sove.evakuere. Disse fire tingene er uomtvistelige menneskelige og kan ikke trosses.



Lag enhver forstyrrelse i disse fire kravene, og du er uverdig til å være i verdensrommet. Så..innledende oppdrag som ikke har skikkelig tilleggsstøtte, som de kommende til Uranus og Oberon .. Jeg skal forklare litt mer detaljert: Så hovedskipet vil fungere som en kretsende romstasjon på den mørke siden / mørkeste sted for Uranus, og bruker Uranus som et skjold for solstråling .. så vil de sende boble-droner til Oberon og når de først har valgt et sted, vil de sende ned fire massive magneter som har en midtre vugge .. tbh noe av dette ting jeg ikke skulle visst, fortalte den pensjonerte russiske servicekapteinen noen få ting, jeg er ikke sikker på om jeg vil dele dette .. men siden du er en tidsreisende tror jeg det er greit ..




Vuggen er en uthulet kuleform, og koblingen på skipet er formet som en kule..De fyrer kobben ved holderen, de har nå en * veldig uønsket * løft ting, alt er gjort via elektromagneter ... de sender nå ned surrogat-avatarer inne i 'blomsterpute'. Det er fordi når den åpnes på toppen av ballen ser det ut som en plante / blomst .. 'kronbladene' har skivebremser i midten når de er lukket for å bremse bunnen. De blir landingsbroer for avatarer når de åpnes. Når det først er idk .. 6 avatarer på overflaten, i skipet over 6 personer er i normale AVR-kamre (Augmented Virtual Reality), 1: 1 bortsett fra at robotene er rundt 12 fot høye og 6 fot brede.


Tjenesten bruker nå de neste månedene og årene på å bygge både en landingssone for hab og noen rudimentære bygninger .. mest til nødformål. I den tiden lærer de farene i den verdenen.

Da TSSA (Den skotske romfartsadministrasjonen) landet på Titan .. Jeg må ha vært rundt 10 år .. så rundt 2097? Vi har fremdeles ikke en sivil koloni der 33 år senere .. basen er ferdig dannet nå og Service og Verdensrådets forskere og ingeniører drar dit regelmessig .. men Saturn og månene er fremdeles et "ikke-gå-område" for sivile .. hehe konspirasjonsteoretikere sier .. 'åh, de fant noe ET på Saturn!' ... nah .. Jeg spurte den russiske kapteinen .. han sa fra det han hørte

.. det er en merkelig ny strålingstype som blyskjermene ikke stoppet .. ringene genererer .. noe .. en harmonisk eller noe som endrer egenskapene til strålingen .. han sa at mange russiske tjenester hadde kommet tilbake ' veldig kjedelig tenkende '.. Jeg ga ham mine kommiserasjoner, det er en veldig trist ting. De lider nå for oss alle. Min dypeste respekt for dem og deres familier. Russerne trodde de kunne gjøre de 'rene diamantene' til grafenskjerming .. Kapteinen sa at det mislyktes. Så trist.

Jeg skal ikke vite at russisk tjeneste var på en skotsk base..ohhhww. Men vi hadde noen drinker ... han var en kul fyr. halvparten av det han sa var på russisk .. og russeren min er OK .. men ikke * det * bra. Jøss! Vent .. har du ikke universelle oversettere?



Erm .. åh de .. ja, men det er en kulturell ting .. å åpne PDA-en din for oversettelse anses uhøflig, når du er på en kurator 'verden' .. du burde i det minste ha prøvd å lære litt av deres språk .. de fleste musos vet i det minste litt russisk fordi .. jeg vet .. Venus; ganske viktig for kunsten. Massevis av filmselskaper flyttet til og med fra LA til Venus på grunn av den utmerkede oppmuntringen fra det russiske kuratoriet .. faktisk i samfunnet er vi alle litt bekymret hvis Russland kommer til et annet solsystem .. vil de forlate Venus? vil noen andre ta over?

For skotere .. vi snakker skotsk søsterspråket på engelsk. Folket er kulturelt forpliktet til å snakke skotske på Ganymedes .. men bare mennesker som blir permanent; lære skotter. Alle andre .. turister .. snakker engelsk til oss .. det samme for Skottland; de lærer seg skotere hvis de bor her, men turister snakker bare engelsk .. noen få prøver å lære litt, noe som er respekt for oss. Det grunnleggende .. naw / aye / oot / iyn / A-vs-B / næ-vs-not skotere snakker skotskes språk til hverandre, gælisk også. Failte! Internasjonalt snakker vi skotsk standard engelsk. Hvis NASA bidro med så mye teknologi .. hvorfor har ikke USA flere intersolare verdener? Jeg vet at du sa at de trakk midler, men ..




Vel, USA har et * veldig spesielt * sted blant kuratorer, de er kuratorer til vår hjemmemåne, Luna, de er klarert over alle andre kuratorer for ikke å forårsake skade på vårt hjem Terra .. vår elskede jord. Luna er viktigere enn folk flest forestiller seg. For å forklare .. USA er klarert over at: Ikke avslutte verdensfreden ved å forårsake selv den minste tanke om at de vil bruke Luna til politisk gevinst .. da dette absolutt ville startet en verdenskrig . For å svare .. Ikke en gang har amerikanerne truet med å malignere forsyningsfallene eller holde noe eller noen til å løse løs for politisk gevinst. Faktisk .. det er velkjent at de er * veldig glade * bare tar sin (betydelige) andel. 5% avslag på alle innkommende ressurser er .. et nesten usigelig beløp. USA er klarert t





o:
Skad aldri Luna på en slik måte at det verter Luna eller jorden. For å svare: Mye som svaret ovenfor. Den amerikanske regjeringen er veldig fornøyd med den nåværende ordningen. Fordi de vet: 1. ikke vipp båten. 2.hvis de anstrenger seg for å gruve Luna for noe annet enn å tømme oksygen og drivstoff, risikerer de alt når de vet godt hvis de lene seg tilbake og ikke gjør noe, får de en enorm skive av informasjonskapselen. Hva bruker de på? Vel .. betaler for alt landet deres trenger. Genpopene deres er ganske anstendige..Du kan fortelle at det er brukt litt penger her, Skottlands er ganske anstendig også .. ikke navngi og skamme .. men jeg har sett et annet lands genpop





hvor de * ikke * brukte pengene på folket .. skam! skam! .. det blir brukt på kontroll over massevareprodukter og personlige forsyninger .. enorme fabrikker av bots som lager ting billig. Patenter og IP er veldig viktig nå .. Det er fremdeles en 'Wall Street' .. de handler med GLC (Government Licensed Commodities) og Open Patent Rights .. 'Free Commodities' også, men vi prøver aktivt å få USA til stopp dette. Verdens aksjemarkeder eksisterer fortsatt .. erm .. hvis jeg husker rett, er det ikke sjekket for alderen 1 / 10th GLC for Olivine handler for 100.000 studiepoeng, så 1 GLC = 1 tonn / 1000 kilo. så 1 mil for 1 GLC .. maks kutt er 1/20. USA er den eneste som handler i FC ... men alle aksjemarkeder handler med GLC og OPR. Hva er en 'OPR'?





Ohw .. så det er selskaper som selger patenter, de utvikler en tech og hvis tilliten er høy kan de selge det .. dette er ikke det samme som patenter som eies av land. Vel .. det er det samme, men det som selges av teknologiselskaper er som å kjøpe noe uten forsikring .. noen er heldige som kjøper en OPR-lav og selger den til regjeringen for en formue .. men det er sjelden. Å si at .. noen aksjemeglere er genier og kan samle sine patenter til konsoliderte patenter .. et konsolidert patent. Det er her aksjemegleren forstår alle patenter og lager en ny teknologi basert på mange / alle eide patenter. Dette er grunnen til at nå .. de øverste aksjemeglerne har alle doktorgrader i både fysikk (praktisk eller teoretisk) og anvendt vitenskap. Hvordan fungerer skatt?




Vel .. det er ingen beskatning .. ta filmindustrien for eksempel..hvert høyt betalte skuespiller, hver høyt betalte produsent..hvert studio .. ingen beskatning .. Alt betales for ressursene som er oppnådd fra intersolære organer. Regjeringen (hver regjering): 1. Tar det som kreves for fremtidig utvikling for å skaffe mer ressurser 2. Har noe som heter 'handelsbalanse' .. noen lagres for fremtiden, noen omsettes for kreditter. Verdensbanken fører oversikt over bankkontoen for hvert land.




3. Bruker kreditter som er oppnådd for å sørge for dets folk .. enhver regjering betaler penger til Verdensrådet for å bli overført til Verdensbanken beløpet på 3500 studiepoeng per uke for hver innbygger, som blir betalt til dem. Dette er slik at Verdensrådet kan * sikre * at alle har nok å leve av. Og ytterligere 1500 betales direkte fra regjeringen til innbyggere i det landet som er i arbeid. Verdensrådet tar en del av alle innledende ressurser og gjør det til kreditter ved å selge disse ressursene. De bruker disse pengene til å betale de som ikke har råd til aksjer, og på sin side dyrke jordbruk for å fôre alle mennesker. Ingen beskatning for noen. Ingen forretningsskatt. Ingen landskatt. Ingen personlig skatt. Skatt er en saga blott.


Sosialismen utviklet seg til regulering av priser med grunnleggende bestemmelse, og kapitalismen utviklet seg til et mye bredere og friere marked av høy kvalitet. Arbeid belønnes. Bidrag belønnes. Musikkindustrien er ganske mye gratis på dette tidspunktet .. med mindre du oppnår massiv suksess og begynner å selge ut spillejobber .. spillejobber og t-skjorter, 1900-, 2000-, 2100-tallet. Slik tjente vi stort sett alltid pengene våre ... ikke albumene. Fansen gir økonomisk suksess gjennom engasjement. Du * får * noen fordeler med QoL (livskvalitet) gjennom prestisje .. som omdømme betyr at du kan bli påkrevd et sted og for å lokke deg, vil du få tilbudt fordeler. Som Felicity, som er skotsk som meg selv, fikk et massivt studio av den islandske regjeringen. Bandet hennes (WW) er en blanding av islandske skandinaver og russere.





Fra arbeidet mitt tjente jeg (totalt) rundt 50 000 studiepoeng for .. idk? 20 år arbeid .. Jeg * av og til * får rester fra Wandering Warriors albumet jeg produserte..my siste 5 rester var: 2121: 500 studiepoeng 2123: WW turnerte så. 5300 studiepoeng. 2125: Kennys album pluss WW-vekkelse ..12400 studiepoeng 2126: 7500 studiepoeng 2129: 4100 studiepoeng. Musikkartister får køyekontanter .. produsenter enda mindre .. men det er fortsatt et anstendig liv vet du? En dag håper jeg på en tomt på jorden .. men den dagen for meg er en lang lang vei unna .. Ok, så hvor mye koster et tomt .. du sa at du ikke kan kjøpe en .. Jeg er forvirret .. Akkurat det .. all land eies av regjeringen med mindre du har skjøte. Gjerninger videreføres til arvingen, hvis det ikke er noen lovlig arving, kommer den tilbake til regjeringen.










Når jeg har fullført 4 vilkår, vil jeg søke om en beskjeden tomt .. Jeg blir rundt 59 år. Fortsatt ung ennå! Medisinske fremskritt og mangel på stress over gjeld og død .. har gjort underverker for mennesker! Vi lever regelmessig til 140 .. men når du er som 120, vil du kanskje ha en strømdrakt. Det er en skjelettdrakt, den beveger seg for deg som en annen kropp pakket rundt din egen. .. .. erm det er mer komplisert enn det høres ut. Du forestiller deg antagelig en rustningdrakt eller noe .. nei, det svøpes inn i deg og gjennom deg. Det er ultra komplisert som går glipp av hver nerve mens du fremdeles er effektiv .. erm .. Jeg er ikke lege. Du kan leie tomter fra regjeringer .. men du eier IKKE skjøtet, når du enten kommer til slutten av kontrakten eller dør, så går eiendommen tilbake til regjeringen.


Den raskeste måten å tjene en betydelig tomt på er å bli medlem av tjenesten .. jo høyere rang oppnådde jo større tomt .. Åh jeg glemte å nevne, det er grenser for kampanjer..Du kan ikke oppnå høyere enn Sergent på en fullført periode (men all service er bestilt for to vilkår .. og dette er et krav for pensjonering), du kan ikke oppnå høyere enn kaptein på 2 fullførte betingelser (men du må ha en provisjonskreditt på den siste termin) ... designet for å bremse favorittisme .. alle skal ha muligheten til å være offiser, ikke bare de med en privat kostbar utdanning. Ingen kommer inn i Tjenesten noe høyere enn Privat (i trening av kadett)
Du får ideen. For en sersjant, huset og akutten, som beskrevet ovenfor. En kaptein Som over, men + 1/3 ekstra alt.


Fleet Commander / Base Commander
Som over, men denne gangen .. stort sett doblet alt. Dette inkluderer de mindre husene på landet også.Arvingen er pålagt å ha minst en periode fullført når han aksepterer eierskap til gjerningen og å arbeide for å * beholde gjerningen, med mindre de blir ufør eller syk.Hvis du vil ha en ikke-intensiv jobb .. si at du bestemmer .. 'Jeg vil ikke jobbe for hardt, jeg kunne bare være kunstner'nei.Først trenger du en grad. så et begrep i det valgte (kunstneriske) yrket .. uansett hva * noen * stumme feilinformerte mennesker tror! .. og du må opprettholde dine kunstneriske arbeidsvilkår gjennom arbeidskreditter.






Folk har klaget på dette i flere tiår .. at hvis det første ordet ditt ble sagt .. en servitør / servitør .. hvis du arver en gjerning under det begrepet, blir du låst inne på den banen og kan ikke bare bytte .. men det er igjen ikke sant, fordi du kan ta nattklasser for å få en grad i et annet felt og gå på internat på deltid i 8 år og deretter bytte. Ikke ideell .. men hei .. Den beste tiden for å få barn er tidlig fra 20-40-tallet .. såå .. det er bare en grunn til at tjenesten har så mange frivillige. Selv en privatperson som gjorde 12 år, vil få en rimelig tomt nær det som sersjanten får på 8 år. Hvis du blir med og lykkes .. sier du gjør Mars-løpene for sivile passasjerer, blir du aldri forfremmet, hvis du ble med på 18, etter 30 år gammel vil du få tomten din.


Hvis du sier igjen .. Privat, aldri få en forfremmelse, men er en serviceperson for en fengselsbase eller gjør Mercury-løpet, sier du gjør 16 år, vil du mest sannsynlig få noe som ligner fanget. Og hvis du bestemmer deg for at du ikke vil t vil ha en tomt på jorden (veldig sjelden) og ikke fullføre en annen periode .. på så lite som fire år og en hederlig utskrivning på forespørsel .. på Venus vil de gi deg en bane, det er som en gjerning, og du bare Lei en masse droner for å lage din sky-house (materialer er gratis for ex Service eller for forespurte kommisjoner) .. eller Mars, vil du få en tomt med flere dekar, din egen glasskuppel.


Ingen tar det alternativet skjønt. Vel, jeg fikk tilbud om et Sky-House fordi jeg kjente noen russere og var muso osv., Men jeg visste at jeg aldri kunne få barn, og jeg hadde ikke råd til å leie på Jorden når jeg godtok det .. Jeg angrer dårlig på at jeg ikke godtok det. Jeg snakket meg selv ut av det ved å flytte til NYC..Det skyldes at jeg har ganske god rangering på Chord og .. det var produsentmangel og et par russevenner sa de ville trekke noen strenger..Jeg sa nei fordi Venus er nesten umulig å bli gravid på, omtrent som Mars .. eksen min snudd da jeg fortalte henne, selv om jeg sa at jeg hadde nektet .. det endte det forholdet, men noen ganger lurer jeg på om hun var mer frikete over hvor alvorlig jeg vil ha barn.


Ohw! Jeg glemte nesten! Som angitt er det tilbud om bolig for alle .. men når du * eier * en gjerning, vil ikke Verdensrådet / regjeringen støtte noe krav om boligstøtte. Hvis jeg godtok banen (gjerning) og bygde Sky-huset mitt (du får 2 måneder) .. det er det. Du får ikke tilgang til å bo på en eiendom på Jorden .. Jeg måtte gi fra meg plassen i Skottland for å få min plass i NYC. Dåd trumfer all den jazzen .. du trenger å betale leie hvis du vil bo et annet sted. Jeg mener .. det har vært mennesker som har funnet måter å eie gjerninger på både Mars og Venus .. men ikke Jorden. de klemmer det tullet ned. ingen rot å gjøre. Jeg kan leie et grunnleggende hotell / motellrom for 2-3000 studiepoeng i uken .. Jeg foretrekker ikke å gjøre det.



For boligadvokater .. de er (lokale ikke verden) embetsmenn i rådet, de har doktorgrad i samfunnsvitenskap, boligøkonomi og psykologi. De er hyggelige mennesker .. HR-en deres ansetter aldri noen som betyr ånd. De er vennlige, hyggelige, snille, forstående .. men til slutt autoritative i resonnementene. Hvor mye koster ting? Dette hotellet virket dyrt!



Vel, alt som er laget av bot .. er superbillig, det er anstendig kvalitet, men mangler mangfold. I utgangspunktet er all væske unntatt vann rundt 1 kreditt .. vann er gratis og er tilgjengelig i enhver butikk, bar eller restaurant. Det er ikke noe stigma nå om å bare gå et sted som er en virksomhet, og bare bestille vann .. eller brød er også gratis .. men det er ikke * virkelig * brød .. de fryser denne typen brødsticks ting. Hvis du bare vil inn på et sted og drikke vann og spise det brødet .. det er gratis og ikke flaut .. selv om .. hvis du går et sted å ha lyst .. har de sannsynligvis en kleskode. Vend hvis du går til en Punk Thrash-klubb og er kledd * for * fancy .. de vil sannsynligvis vende deg bort.

Botlagde klær er rundt 5 til 15 studiepoeng .. undertøy 2 til 5 studiepoeng. Det er disse 'super-bisarre kjøpesentrene' der du kan få alt laget av bot..men også håndlagde varer for idk 100 til 1000 tallet. Alt som innebærer å leie noen form for jord på jorden er ekstremt dyrt. Leieprisene på Venus er gode .. du kan bo på et 5 * hotell i en måned i rundt 2000 studiepoeng i måneden hvis du tar 'botmenyen' .. den håndlagde maten er OK priset også .. sannsynligvis rundt 5000 ekstra studiepoeng a måned. Så siden jeg tjener rundt 20 000 i måneden .. har jeg råd til det.


Som om en kokk / matserver må lage mat helt fra bunnen av .. det tar tydeligvis ekstra tid..men hvis de bare trenger å tine de botproduserte tingene og stikke den i ovnen .. Jeg mener jeg kan gå inn på en restaurant og bestiller en MaxPax-oksestuing .. nå vet jeg at det koster .. 2 studiepoeng, men fordi de har laget det for meg, belagt det, brakt det til meg og tillatt meg å være i deres etablering .. de tar 3 studiepoeng .. kanskje 4 hvis stedet er posh. Hvis jeg vil ha en oksestuing fra bunnen av, sannsynligvis rundt .. 30 studiepoeng? Du vil oppdage at forskjellen i mat og drikke i standard stil er 10 ganger det som belastes for botproduserte varer i den aktuelle restauranten. Det er lett å forstå.


Jeg sa før om CorePax vs MaxPax ... CorePax er russisk og MaxPax er fransk .. Jeg hadde ikke dissidert russisk mat .. CorePax er OK .. men for de to viktigste Paxing-selskapene har russerne hard konkurranse mot franskmennene , som har et enormt rykte og matkultur rundt om i verden i hundrevis og hundrevis av år. CorePax gjør noen anstendige ismelker (som Ice Cream) .. Kaffen deres er god og å .. deres fersken vodka ismelk .. mmm det er fint, det hadde jeg på Ganymede. Hvert land har et 'viktigste' Paxing-selskap .. Amerikanere har LuxPax .. Skottland har MacPax .. Japan har SunPax .. de er OK .. det er bare det er * noe * ekstra i de MaxPax .. mmm..Jeg har ingen idé om hvordan de gjør det.


Paxing-automatene ... gjør ditt valg; en liten kube dukker opp; du pakker den ut i poseformen; rippe toppforseglingen; bruk øyeblikkelig varmtvannskran på maskinen; Pakk inn toppen og legg den på sidebrettene. Etter noen minutter vil "Yucca plastic" -grisen droppe og fortelle deg at maten er klar. Hei .. hva er 'Yucca Plastic'? Ohw, det er en meget nedbrytbar plast laget av Yucca-planten. De avlet en stamme av den, så den bare vil oppløses i sjøvann på grunn av saltinnholdet. Posen er laget av dette også .. Så når vi går gjennom søpla vår borte, går den i sjøen, vender tilbake til plantestoff og mater forseglingen ... alle vinner.




Det er massevis av underjordiske baser for dyrking av disse juccaene .. enorme kanaler ... de dyrker vanlig mat også .. de er ganske mye biokupler, men ikke kupler .. store rom som har oksygen pumpet inn og de bruker jorda til å dyrke ting. siden det arktiske beltet og antarktis så ganske fiendtlig .. og vi trengte 100% av landet begynte vi å bygge under jorden for mer land .. få byer sprang ganske opp ved en tilfeldighet da vi har lært hvordan vi kan kontrollere vårt miljølivsklima innen ' hus.

Du får ... tradisjonelle materialer også .. noen ganger .. men det meste av søppel som ikke er resirkulerbart blir sendt til de brennende pyrene på Mars for å hjelpe til med deres atmosfære. Det søppel blir ganske viktig for dem .. det er vant til både å eksperimentere og se resultatet ... og katalysere atmosfæren med vellykkede elementer. I tillegg til at det er Mars, har de ikke jord som ressurser, til og med noe vi ikke kunne resirkulere på jorden .. de vil finne noe bruk for det .. noe vi ikke kunne gjøre på jorden uten å forurense planeten. Whoa! .. men vent hvordan branner de på Mars?


Vel, de bruker et katalysator; blokker med hardt oksygen mens du pumper nitrogen .. mann .. vet du hva? Jeg er muso .. ikke en forsker! Hvis det ikke var for utdannelsen min. Skottland revolusjonerte utdanning med 'selektiv subjektering' på 2090-tallet, ville jeg ikke vite noe av dette .. ganske stolt over at verden tar i bruk selektiv subjektiv sakte men entusiastisk. Jeg hadde en stor spennende interesse for verdensrommet .. så jeg bruker timer og timer på å lære om det. Hva er "selektiv subjekt"? Ohw..Jeg mener at du er fra en tid uten det .. så .. du ser ganske ut som en huleperson for meg .. du fikk skje matet informasjon om du ikke ville være interessert i hjernen og aksepterer informasjonen .. mann det er en stum måte å gjøre ting på, og jeg kan ikke * tro at menneskeheten noensinne har gjort en slik dum ting.




Skottland har et mye mer strengere regime enn andre land .. så .. welp .. gjennomsnittlig dag:
Jeg våkner rundt 9-ish om sommeren og 10-ish om vinteren .. en gang rundt 10:30 (om sommeren / 11: Kl. 30 om vinteren) Jeg logger på klassen. Jeg ba Granen min om å logge hjemme, men la oss si at hun ikke var ivrig og la det være med det. QQ Gjennomsnittlig dag .. første klasse er fritidsstudier .. to og en halv time .. Jeg kan ringe en lærer til å hjelpe meg med å forstå konteksten til det jeg leser for å lære bedre intensjonen med hva som var ment .. deretter lunsjtid. 45 minutter .. Skottland er * fremdeles * et vanvittig sted .. har aldri endret seg .. tviler på at det noen gang vil ... barn vil være nøtter med å prøve å drepe eller dødelig sår / mame andre barn .. det er normalt for Skottland .. vi er en av de få landene som virkelig er slik i disse dager ..



Andre klasse 'intuitiv læring' .. dette er erm .. så du får et headset med VR med hjerte- og hudmonitor en gang i måneden og datamaskinen ser på det som interesserer deg ved å vise deg klipp av ting .. * spott * Jeg scoret veldig høyt som barn for glede av den kvinnelige kroppen .. hehe hmmm .. og jeg snakker fra 5 år gammel og utover ((liten sann vits der), men virkelig får du ideen .. de prøver å finne ut hva du er naturlig trukket til og det vil gjøre deg til den mest intelligente ved at tankene dine aksepterer det du lærer. Da jeg var 14 år tilbød de meg en naturkunstklasse (de ville ha tilbudt meg før, men .. det er ulovlig) der du tegner modellen. skumle side til side syntes jeg virkelig opplevelsen var positiv .. de avdekket at jeg var en muso ganske raskt og identifiserte min IQ som 'usedvanlig begavet' en begavet IQ er 120 -134.min er 127 .. men i disse dager på grunn av mine sykdommer som etterlater meg i smerte er det ganske vanskelig å konsentrere meg og bruke min fulle IQ ..

Uansett .. Jeg skal fortelle deg om intuitiv læring ordentlig nå .. Jeg gjør alltid den vitsen med folk .. du burde ha sett lærerne mine ansikter når de leste rapporten HAHAH jeg som du hadde hatt interesse for verdensrommet .. men hva du vet ikke at jeg har interesse av å lage instrumenter og reparere instrumenter .. så si at datamaskinen velger denne interessen og de neste 2 timene blir jeg lært om å fikse gitarer, slik gitarer skal virke .. ikke la deg lure .. hele denne opplevelsen lærer meg praktisk fysikk og geometri .. når tankene mine absorberer som en svamp

hver dråpe informasjon på grunn av de kjemiske / emosjonelle reaksjonene inni meg / hjernen min .. sammenlign det med systemet du har .. ironien er at lærerne er sørgelig underutdanning i utdanningssystemet .. haha ​​.. det er som å opprette barn (for menn) det må være en fysisk kjemisk reaksjon .. ingen reaksjon ingen barn, .. og disse lærerne tror .. du kan få den informasjonen som er tilgjengelig proppet ned i halsen og forhåpentligvis vil det slå hjernen .. wow .. dum. imponerende stum. og .. ingen sa noen gang at politikere på din alder visste hvordan de skulle være gode pedagoger ..


Så for tredje klasse .. vi har "integrert læring" teambuilding øvelser .. Jeg hatet det fordi jeg er en muso og temperamentet vårt er .. "ingen deling før det er fordøyd og klart" .. da jeg var 10 år de tillot meg å bli ekskludert fordi jeg protesterte så mye .. Læreren gir klassen en målsetting .. som å "bygge en stige og klatre opp på en vegg" .. så vi trenger å designe en stige fra bunnen av til en blåkopi .. vi kan 't bare bruke stige blåkopier klare til roboter .. vi trenger å designe det selv .. dette vil være å lære geometri og gruppebekreftelse .. Jeg tror det var et prosjekt da jeg var 7 år iirc .. men du blir som en om dagen .. det hele overvåkes av læreren .. og en bot gjør den faktiske tingen ... i dette tilfellet stige og vegg .. helt trygt.

Det er rundt en time .. kan løpe over en time .. deretter 'personlig tid' som både er studie og avslapning i en time .. vi kan gjøre hva vi vil og lærerne ser på oss for å lære mer om oss som mennesker og lage notater .. en furtherment av hva gjorde barnet ønsker å gjøre .. jeg pleide å høre på musikk .. hodesettet på .. slappe av med noen kule bilder / videos..rain eller noe .. ohw og også de gir snacks mat drikke. ... så rundt klokka 17.45 hjem. Ohw .. Jeg glemte om vinteren får vi en ny pause på ettermiddagen .. i rundt 20 minutter, men ikke om sommeren .. men om sommeren holder de også flertallet av klassene utenfor hvis det er godvær. Læreren bruker bare puten sin for å kontrollere en bot .. Jeg antar at i din tid kalles de droner .. men dronene dine kan ikke lage noe.


Det var en av de mest revolusjonerende tingene i det 21. århundre .. å sette en sprøytedyse og en væsketank på en drone .. det ga også AI muligheten til å forstå 3D-plass .. hmm wow. En så enkel idé .. 3D-trykk noe .. eller sprøyteavlinger .. eller sprøytemalingskjøretøyer .. Alt som vil ha bygget eller sprøyting .. eller rengjøring .. barneskolen vår hadde fire roboter for hele skolen .. men mann gjorde bli brukt! de ville rengjort skolen automatisk .. inkludert hallene og rommene .. spray alt ned som deretter ville gå ned i et normalt låst avløp .. så snurr opp fansen sin to opp to ned for å tørke stedet .. ser ut som en spinnende mynt på sin side .. akkurat nok til å opprettholde et lite løft skjønt ..

Bots å kjøpe er super super dyre .. vanligvis bare selskaper og myndigheter har dem .. bortsett fra husbyggingen, ganske billige .. men de er bittesmå! .. de 'ordentlige' bots er halvparten så store som en bil .. snart nok .. Jeg tror .. folk vil ha råd til dem, prisen kommer stadig ned hvert tiår, så .. kanskje jeg hadde råd til en .. men kostnadene for vedlikehold .. Jeg er ikke sikker .. avhenger . Flytende plasttanker .. er ikke så billig; for to stridsvogner (de kommer på to) er det rundt 50 000 studiepoeng .. selve boten er rundt 100 000 studiepoeng .. men da jeg var liten var de 2 millioner studiepoeng hver enkelt. hmmm .. Det er flott Mars har sin egen kultur .. kler Mars-mennene seg også? .. Er det noen forskjeller i Venus?


Egentlig ikke .. de ser bare ut som Jorden ..
Åh! Jeg vet om noen vitser ..

Spørsmål: Hvordan ser venusiere ut?

R: Jeg vet ikke

EN; Rufsete musikere :)

hehe

Spørsmål: Hvorfor flyttet alle musikerne til Venus?

R: Jeg vet ikke :)

A: Så de alle kunne komme høyt lettere.

Spørsmål: Hvorfor skal du aldri gamble i et venusisk casino?

R: Jeg vet ikke: D

A: Fordi du jakter pengene dine og livet ditt samtidig .. og ingen er så heldige!

Jeg får ikke den siste ..

Ohw det er en gammel .. i de første dagene hadde de ikke så gode stabilisatorer som i dag .. så hver gang så ofte skipet ville jut og mange ting ville gå overalt.

Kultur virker lik den nå .. Vel ... for meg .. tiden din er litt .. 'stoneage' når jeg tenker hvordan jeg skal løse problemer .. Irritert: Hvordan så ?? Vel .. i stedet for å straffe de som bryter sivil lov, endret vi lovene slik at loven ikke ville skade folket .. som innvandring og mennesker som smugler .. tenk om det ikke var noen innvandringsregler .. folk kunne dra dit de vil . Da ville ingen dø eller gå i fengsel på grunn av menneskesmugling .. faktisk har vi ingen jordbundet smugling for noe .. visst, sikkert, du får den rare "fyren på en pub" som selger noe .. som tønner smuss bensin fra det ytre solsystemet .. men politiet sprekker raskt ned av slike mennesker.





Som i din tid .. har du "hjemløse" mennesker .. disse hjemløse kan ikke få penger for mat .. så kanskje de tigger eller stjeler for mat .. kanskje til og med stjeler mat .. historien om Les Miserables er relevant her .. hvorfor skulle du fengsle noen sånn? nei ... det er nærsynt .. vi har utslettet hjemløshet i min tid .. hvordan? det var enkelt .. de som vil ha bolig; få et hus. De som ikke gjør det; få telt .. verdensrådet vil betale dem sine 3000 studiepoeng i uken, og de kan bare gjøre hva det er de vil gjøre ... hvis de noen gang mister teltet sitt, får de et nytt i løpet av en time gratis og det trekkes fra deres ukentlig godtgjørelse over tid .. som å si at et telt er 40 studiepoeng .. da får de kanskje 2990 i uken i fire uker.De som treffer 0 studiepoeng i uken eller derimot, blir sanksjonert i omsorgsboliger i 6 måneder til et år til gjelden er tilbakebetalt og de er tilbake til 3000 studiepoeng i uken og deretter løslatt .. det er greit hvis de gjør dette hele livet .. Vi støtter mennesker her, ikke tukter dem.

Jeg hørte de kaller det 'grunnfjell' .. hvis de sier 'å, jeg har truffet berggrunnen', mener de at godtgjørelsen deres har truffet 0 og politiet vil arrestere dem under sanksjon for å være en skade for seg selv. Irritert: Så .. er ikke det en form for fengsling .. Jeg mener du bare sa .. Vel .. vi kunne la dem bare eksistere på gratis brødpinner og vann i 6 til 12 måneder .. men det virker grusomt for oss .. bedre å gi dem et sted å bo et sted varme og vanlige måltider .. nei? Jeg mener .. de går ikke til noe faktisk fengsel .. det er et omsorgsheim med sykepleiere og leger og sosionomer .. såå .. det er veldig godhet .. i motsetning til tiden din, bare la dem sulte eller fryse i hjel .. eller bli fengslet med voldelige kriminelle som helt sikkert vil true deres liv ..eller de får lærte ferdigheter som vil skade samfunnet.




Beklager lovbruddet .. men det er stumt. Mennesker trenger frihet og frihet .. mennesker krever det i vår natur .. vi trenger også sikkerhet og samfunn .. vel vitende om at vi ikke er alene i verden og kan be om hjelp / rettferdighet og motta det .. det er ingen fred i uro og uten de fire tingene, frihet og frihet - sikkerhet og samfunn .. vi i vår menneskelige svekkelse er i uro. Vi læres dette som små barn: ikke vær grusom mot de som ikke kan gjøre det du gjør, for rett og galt (menneskelig rettferdighet) er ganske enkelt en idé (konsept), men samfunnet er det fulle uttrykk for hva det å være menneske er. Samfunnet er basert på det enkle konseptet .. som er like skjøre som våre menneskelige natur.




Frihet er den menneskelige staten ved å ha mange mange ønskelige alternativer .. frihet er de som får ansvaret for at samfunnet gir disse alternativene. Wow .. Jeg har aldri tenkt på det på den måten før .. Så tilbake til temaet for å forstå hvordan lover skader eller hjelper oss .. Mange mange lover er overflødige .. de trenger ikke å eksistere, men fremdeles i din tid vil folk være straffet for dem. Men hva med etnisiteter .. det er et hett tema for mange land .. Ohw .. Vel, hvis du ikke vil at folk skal komme til ditt land, bare vær sprek om det på internett .. Jeg er sikker på at de vil holde seg borte. ... de har valget mellom hele planeten og en god del av solsystemet .. Vent .. er du ikke engelsk? Ja men hva har det med noe å gjøre ??








Vel .. Jeg sier bare .. erm .. rivaliseringen mellom våre to nasjoner eksisterer fremdeles..Jeg møter ikke mange engelsk i Skottland .. i din tid var det mange mange flere. Nasjonalister klaget mye på engelsk styre .. til slutt sluttet engelskmennene å komme til å bo i Skottland .. da gikk det ganske mildt .. Jeg mener jeg * har * hatt noen få møter med; den gamle verden sier om 'den arrogante engelske' .. antar jeg skulle passe inn med dem .. men egentlig i disse dager er spenningen veldig mild .. Jeg har til og med noen få engelske venner .. ikke som i din tid da wow .. hva et par sko på komfyren som var! Ganske fotbrenneren .. Men hvis nok skotter klager på internett..om sier at engelsk kommer hit .. vil de ikke komme. Valg mellom: a. land som liker meg



eller
b. land som ikke liker meg. Jeg kjenner null mennesker som ville valgt 'b'. ... ... Ok, så sannheten skal bli fortalt .. Jeg spurte om at du var engelsk .. fordi, vel .. vi vet alle Englands historie om denne typen ting .. Irritert: Hvilken historie ??? Fortsetter du raskt .. Har du noen gang bodd i England? Som barn ja .. Avbryter: som voksen. Nei .. Jeg har bodd gjennom årene .. Venus i 6 måneder (Sky Palace), Canada (Nova Scotia), New Zealand, Australia, Filippinene i 4 måneder hver .. Venus igjen i 6 måneder (Music Institute, lærerpost) .. hjemme da .. NYC i 2 år .. Vent .. du var lærer ??












Ja .. erm .. det har en flott stemning, men instituttet har alvorlige finansieringsproblemer .. sted kan gjøre med en god ren .. det eies av verdensrådet .. men noen år før jeg ble fakultet .. hadde en tvist blusset opp mellom Verdensrådet og Russland .. Russland sa at skipet var uten kode og prøvde å bøte Verdensrådet ... det gikk ikke bra .. faktisk rådet Verdensrådet .. de daværende fakultetslederne prøvde å saksøke Russland som bare kompliserer ting .. enden er .. Russland eier skipet effektivt, men kan ikke lovlig levere forsvarlig finansiering .. og Verdensrådet eier ikke skipet, men * har * for å gi det minste minimum til holde ting i gang ..

Jeg mener det er et vakkert gammelt skip .. alle 'art-deco'-stil .. Jeg dro av to grunner .. Jeg hadde fått diagnosen funksjonshemning og renslighet på stedet .. dette var da jeg var rundt 25 år ..? Jeg hørte fra en russisk venn som fremdeles er fakultetet, de jobbet alt i fjor og bare venter på den nye finansieringen .. han tilbød meg til og med jobb .. hmmm .. Jeg skal vente og se hvordan jeg har det .. Jeg ' Jeg har ingen forpliktelser på grunn av funksjonshemningen min .. men jeg vil dårlig bidra til neste generasjon musos .. alle mine tips og triks, leksjoner og livstimer, hvilken som helst visdom og innsikt jeg har råd til dem.


Jeg blir litt .. av en kjendis på B-lista .. de fleste av dem vil ha lest historien min på akkorden om Kenny Ivan og Felicity .. så de er veldig villige til å lytte..og det er ideelt for å gi dem informasjonen de trenger å være tilfreds i muso-livet. .. hmm .. kanskje jeg vil bli tilbudt den gjerningen igjen? det ville rocke! Hvorfor vil folk forlate jorden for Venus ... sikkert, proffene på jorden vil tynge ulempene ved å bo på et så fiendtlig sted .. Jeg mener hva som kan oppnås ved å dra dit likevel? Whoa !! .. for det første fant vi ut at svovel er ganske sjelden i ordningen med ting i solsystemet vårt, du kan se russiske auto-pilot-skip gå ned hele tiden. De slipper et rør .. som du ikke ser .. fordi de er under skyene, men fortsatt ganske langt oppe .. som de suger opp og blir til et solid materiale.




For det andre .. hvem vil ikke leve i skyene ?? .. det er kult! perfekt for musos hehe Men er det ikke fiendtlig? Vel .. egentlig ikke .. Så .. hvordan fungerer de venusiske mag-dressene? De er lufttett klut .. Venus har 9 / 10endedeler av jordens tyngdekraft .. selv opp høyt .. du kan til og med ta av deg hjelmen .. Hva ?? Ohw, vi har oksygenflom på de fleste av de åpne dekkene. Når et sted er trygt, setter de en hvit søyle med tre blå lys slik at du vet at det er trygt .. og du kan til og med se det i mørket, som er mest av tiden mens vi prøver å holde oss på den mørke siden av Venus, men jeg har vært på den lyse siden to ganger .. ser fantastisk ut ... men ditt beste for å bare oppleve det i et øyeblikk eller så gå tilbake innvendig .. det blir varmt inne i passer veldig veldig raskt.







Slår ut .. det er MASSE vann rundt solsystemet vårt .. seriøst! så de diffunderer oksygen og hydrogen så tar oksygenet og gjør det til konsentrerte små kuber .. det er i utgangspunktet som en oksygenversjon av tørris .. men på grunn av forholdene på Venus ser du ikke den hvite tåken..pumpen varmen fra skipet over kubene som også fordeler oksygenet til de angitte stedene. setter på en stemme: Husk alltid; 3 blå lys betyr at det er trygt å puste! Å være ærlig .. Venus er ikke det mest .. sikkerhetsvennlige stedet .. men igjen folk som kommer dit vet dette .. og har ikke noe imot det.



De sivile skipene er i en høyde der .. vi får ikke mye vind .. det er grunnen til at de bare kan oversvømme området med oksygen .. det er et svovelsyretåke lag under oss og under det svovelsyre regnet .. vi bare sitter på det "søte stedet" .. minner meg om et videospill fra din tid .. Bioshock Uendelig .. Jeg mener .. vi er ikke daft .. hvis du slipper noe over siden .. det er borte! Perfekt for gangstere da? :)) hehe .. egentlig ikke alt du sier og gjør mens du ikke er på jorden blir spilt inn * et sted * så sikkerhetskopiert et annet sted .. så sikkerhetskopiert et annet sted..på jorden har du rett til ditt privatliv .. det er et veldig streng lov for å beskytte samfunnet, utenfor verden får du null ingenting nada nichego wala Hvordan var 'Sky Palace'?





Ohw .. hvis din unge og leter etter et forhold .. gå til Sky Palace .. Jeg mener jeg er katolsk og ikke virkelig går inn for den tilfeldige scenen .. men så igjen mennesker har behov .. og disse behovene kan føre til solide virkelige forhold .. flip Jeg har to venner som møtte ektefellene sine på Sky Palace .. vel tre venner .. Jeg kjenner begge i paret .. hun satte meg opp på en date med sin beste venn og jeg ordnet med henne å møte min venn. Og de giftet seg ?? wow du må være en spesiell gjest hjemme hos dem .. Ohw .. Jeg hadde ikke tenkt på det .. Jeg burde virkelig gå på deres neste jubileumsfest .. Er Venus virkelig så vakker? Ja .. gyldne skyer overalt i skumring og daggry .. avhengig av bane,




hver 1 til 3 måned .. så tilbake til roen om natten .. Jeg mener når foregår de fleste spillejobber .. nattetid, ikke sant .. så .. mer natt betyr mer tid til å vise frem våre ferdigheter med å vise belysning under spillejobber .. har enorme hologrammer .. alt det jazzy ting .. Jeg har noen grunnleggende ferdigheter i det, men .. det er ikke mitt hovedfokus, selv om jeg kan lære en klasse i det, jeg foretrekker renhet av lyd .. På jorden er det slik

en smerte! 22.00 er rolige timer .. du trenger som et dusin tillatelser for å til og med holde en vanlig spillejobb i et skikkelig sted og glemme utekonserter .. Jeg må ha hodetelefoner hele tiden hjemme bare for å overholde lydlovene .. men jeg forstå hvorfor .. stille fraråder kriminalitet .. jo roligere et sted er .. desto mer sannsynlig vil hele gaten kunne høre noen bryte noe for å få inntreden .. å være en 'bråkete nabo' kan føre til fysiske slagsmål på grunn av hodepine eller mangel av søvn .. hmm

Bare myndighetspersoner har lov til å bryte lydlovene i løpet av arbeidet..Mars har lignende lover på som Jorden .. men det er av en helt annen grunn .. de er redd de sympatiske vibrasjonene vil knuse glasset .. Space Glasgow er litt liberal med tanke på lyd..nær inneholdt til rette arenaer .. det er greit .. som Jorden i løpet av din tid. Du nevnte enorme batterier .. hvor store er de? erm .. enormt .


Så..erm .. referansepunkt .. de ville dverge Sydney Hall 100 ganger. Så hvis du tok 100 Sydney Halls inkludert det firkantede luftrommet rundt dem .. batteriene er rundt den størrelsen .. Kineserne trakk virkelig ut alle stopp .. ingen utgifter spart! god jobb! De visste at hvis de kuttet hjørner med batteriene, ville det koste dem en formue i det lange løp .. så de brukte komponenter av høyeste kvalitet. Du nevnte ikke en andel for Kina for gruvedrift.


Ohw det er på grunn av den kinesiske befolkningen .. de gikk fra 4,5 milliarder mennesker i 2040-årene til 17 milliarder på 2050-tallet .. dette er fordi de tillot alle å ha så mange barn som de ville .. noe som er bra. Men når det er sagt .. de andre nasjonene ville saksøke dem hvis de ikke hadde gitt en stor innrømmelse .. Kina ville ha skyldt enorme summer til Verdensrådet for å sørge for befolkningen deres. Jeg mener det er en god avtale for alle berørte. Det er noe kineserne er veldig klar over, med sin gamle sulthistorie på 1300-tallet. Kineserne er ikke dumme, de vet hva en god del dette er. De gir energi .. alle behovene deres blir ivaretatt .. og de må tjene mye penger på annen innsats .. noe som er ærlig .. de gjør det ganske bra.


De har et partnerskap med russerne .. merkelig tid engelskmennene eller amerikanerne .. som deres pågående bekymringer for Europa, Deimos, Vesta og Himalia. De tjener ryddig med disse verdenene. Mens kurator av Merkur .. og jeg legger til at de gjør mitt jern der .. Vesta er deres viktigste koloni med svimlende 900 000 mennesker. Uten tvil den høyeste befolkningen utenfor verden foruten Venus og Mars. Hva er batteriene til .. Jeg mener at du allerede har diffust hydrogen? Oh! .. du kan ikke bruke hydrogen for det, vel noen ganger er det brukt, men egentlig ikke. Lovene om energibesparing .. og husk at jeg er en muso hehe .. ikke en forsker .. disse lovene sier at du ikke kan få mer energi ut av noe enn det du putter i .. Batteriene utgjør 90% av verden utenfor normal-hverdagskraft.




Fra skipssystemer til romporter til kolonier til .. alt .. men noen ganger er det overflødig hydrogen og det kan brukes .. Men vi er fremdeles til å se at alle Jupiter kommer tilbake og betaler litt skikkelige penger .. og når det gjør det .. oh flip wow! .. vi kommer alle til å bli rike! Jeg skulle se det i løpet av livet ... senest 2150 .. Hvorfor forsinkelsen? Verden betalte en formue for å gruve Jupiter i utgangspunktet .. at pengene må returneres via ressurser. Når det er betalt tilbake .. vil verdensrådet begynne å dele ressursene. Hmm .. hva er bestandene i Venus og Mars?







Sist jeg sjekket .. Venus har rundt 100 millioner mennesker .. omtrent 70% av dem oppholder seg i citadellet .. som er et massivt skyship .. men det er rundt 900 000 - 1,2 millioner mindre skip inkludert hotell og hjem. Mars har .. rundt 400 enorme byer med rundt 10 millioner mennesker per by .. bortsett fra Stardust City som har nærmere 20 millioner. Space Glasgow på Ganymede er rundt 100 000 ... Jerusalem på Ceres er rundt 10 000, selv om det i sin storhetstid var 40 000 eller deromkring .. før vi klarte å få oppsett rundt Jupiter. Jeg kan tenke meg at Space Glasgow vil ha samme befolkningsfall når vi koloniserer Saturns eller Uranus 'måner. Hva er det for arbeidere .. som om du jobber et sted som tjener mye penger? Som for eksempel? .. Jeg mener du snakker på jorden eller utenfor verden? På jorden.








Okaayy .. så for begge deler .. Hvis du jobber for et prestisjefylt selskap som tjener mye penger .. de vil gi deg en kontrakt .. og den kontrakten vil inneholde 'kontrakt perks' .. som 0.? % andeler i selskapet eller ekstra penger eller varer eller tjenester (som å tilby en fancy leilighet og all mat og en rengjøringstjeneste) .. da jeg var lærer .. Jeg antar at 'professor' hmm..på Venus hadde jeg muligheten til en fancy leilighet og mat og rengjøring .. men jeg fikk diagnosen, så jeg hadde en ut i kontrakten min. Men servitører og servitriser får tips .. folk er ganske vennlige med penger når de vet at de ikke kommer til å sulte eller bli frastjålet.


Off-world..there er en fyr berømt på Mars han bor i Olympus Mons .. Jeg har ikke møtt ham selv .. men han er ... vel .. tenk deg en fyr med en spade .. du bare en spade. Han fant et nettverk av tunneler .. gjorde dem om til hotell .. nå er han en av de rikeste menneskene på Mars .. og alle som trodde på ham og hjalp ham .. de er superrike også. Jeg møtte søskenbarnet hans, det var hennes første gang på Mars .. ikke vent jeg fortalte deg om dette .. hehe .. vi gikk og sjekket ut Mars-hulene. Hun var hyggelig. Jeg likte henne. På jorden får du mye bedre økonomiske fordeler og utenfor verden, du får mye bedre eiendomsfordel.


 

Hvis jeg tok et professorat på jorden, kunne jeg tjene opptil 50 000 per måned på toppen av det jeg allerede tjener .. men det ville ikke være rettferdig, da jeg er sliten hele tiden på grunn av funksjonshemningen min. Lønnen min på Venus var 12.500 per måned for de første tre månedene, deretter 17.500 de siste tre månedene .. hadde jeg undervist i 2+ år hadde det kanskje gått opp til 20.000 - 25.000 studiepoeng i måneden, avhengig av godkjenningsvurderingen. godkjennelse av undervisning var 3,5 som er veldig bra med tanke på at jeg bare underviste i 6 måneder .. men de fleste studenter vil gi meg god godkjenningsvurdering for å fortelle historier om bandene: Wandering Warriors og Wishing on a Star .. Har du noen gang jobbet på jorden ? Nooo. Ikke med en ordentlig kontrakt.



Jeg mener .. Jeg har jobbet på jorden .. men for å oppfylle betingelsene mine .. Jeg har produsert rundt .. erm 12 band? Jeg får rester av dem også .. men bare noen få studiepoeng nå og da .. tenker på det .. Kenny ba meg gjøre sitt neste soloalbum .. vi snakket med Chord i fjor .. Jeg får følelsen han legger fra seg neste album og venter på at jeg skal si ja .. men igjen hvis jeg ba om kontrakt .. det ville være super frekt ettersom vi er venner. Felicity inviterte meg opp til sitt islandske studio i 2129, det var en kul opplevelse .. hun lager produksjonen for WW selv .. så hun bare viste meg studioet sitt og spurte om jeg hadde noen tips .. hun brukte disse jankiene gamle mikrofoner, hvorav jeg foreslo et bedre merke .. det var at resten av utstyret var ganske anstendig. Jeg vil si at hun er en god produsent .. men det er en kokk som kompliment en annen kokk ..og det er sjelden fordi de begge har en stil med ting .. Jeg tror hun er OK som produsent .. men hun gjør ikke det slik jeg ville .. så jeg kan ikke gi henne 100% kompliment. Ikke verst med henne .. hun er en super talentfull sanger .. og kan spille masse instrumenter.

Sev, WWs keyboardspiller, vil at jeg skal produsere et album til bandet ' Destination: Everywhere' .. Jeg er ikke sikker på det .. åh! Sev er en flott fyr og jeg elsker stemningen til trip-hop-stilen .. men jeg aner ikke hvordan jeg skal produsere den slags musikk. Hmmm .. han har et super lite studio han eier i LA .. og en av kompisene hans eier et mellomstort studio på Venus .. hmm .. kanskje jeg bare skulle prøve det .. Jeg mener jeg ville være på forhånd med hele band jeg vet ikke hvordan jeg gjør denne stilen musikk .. og Sev vet allerede fordi jeg fortalte ham .. Er det noen andre band og / eller stiler du har produsert? Et par Thrash-Hybrid-Punk band ... som ser ut til å være mitt fort'e .. men jeg produserte også et album til ' The Carebears





'ikke et kjent band .. men jeg fikk 3.0 godkjenningsvurdering på Chord og 3.1 på WC Arts .. de er en blanding av' klassisk rock 'og litt grunge .. så Beatles møter Nirvana, jeg spilte på et par spor også .. da gitaristen deres brakk håndleddet hennes .. hun var sååå takknemlig .. enten det eller så flørte hun med meg .. hun sendte meg en kurv med sjokoladehjerter .. resten av bandet var litt sinte på henne for bryte håndleddet .. hun ble full og falt ut av min-kopteren som landet på noens hageskur .. hehe det var på nyhetene. Jeg besøkte henne på sykehuset .. nå tenker jeg på det .. Jeg kunne ha vært den eneste som besøkte henne .. mann! Jeg er 6'5 "ganske OK å se på .. og helt glemsk når en jente liker meg.

Hmm .. Jeg kan slå henne opp på akkorden etter dette. Celeste .. hun er flink og talentfull! Men også en alkoholiker .. så jeg bør være forsiktig. Det er et par ganger du nevnte å sende kurver .. Å det er en vanlig ting nå .. vel på jorden .. mindre så av verden .. men likevel .. det skjer overalt.



Jeg får anonyme kurver hele tiden på grunn av akkordsiden min .. sjenerte jenter .. snu kan det være hanner .. Jeg aner ikke..Den dyreste jeg noensinne har fått var en før-bot-æra laget gitar fra rundt 2025 Jeg bare klikker på "godta" på akkordgavene mine .. vet aldri hva det er .. det rare jeg noen gang fikk var en skanky BH fra 2060 .. så ut som om den aldri hadde blitt vasket..men jeg skjønner at det var en av eksen min. Du kan ikke sende biomatter fordi de har detektorer .. med mindre maten fra etablerte selskaper .. så noen ganger får du brukt undertøy .. det er brutto. 'Rock and Roll livsstil' antar jeg .. Jeg mener Felicity har gått glipp av masse gaver .. selv fra meg selv fordi hun sluttet å sjekke Chord-gaveboksen sin. Hun fortalte at mannen hennes blir ganske sint på tingene hun blir sendt.


WC Arts er bra for å få en kurv fra .. beste ting! generelle ting .. men alltid veldig høy kvalitet! Hvis Chord selv sender deg en kurv..Jeg har aldri hatt en selv .. men Kenny fikk en til soloalbumet sitt .. snu! Han fikk en solid gullmikro og en kupong for en michelin lunsj til opptil 30 personer .. han inviterte meg .. det var en flott dag .. de fleste av dem var hans familie som jeg ikke kjente men .. det var kult likevel . Jeg regner med at det var en jente (kvinne, men du får meg på grunn av teen-crush kinda ting) som fungerer på Chord som liker ham .. eller han var hennes teen-crush .. Så seksualiteten lever og er godt i musikkbransjen i 2130 .. hehe Ja .. veldig mye så. Hvor mange mini-copter-ulykker er det?





Som ingen .. seriøst .. Celeste var ikke med på nyhetene fordi hun var berømt .. det er bare så sjelden å falle ut av min-copteren (hun må ha med vilje truffet nødopplåsningen). Faren hennes var i tjenesten .. han gikk bort og hun begynte å drikke. Hun er amerikansk .. hun snakket om ham da jeg besøkte henne på sykehus, faren hennes var oberst-kommandør i tjenesten .. han hadde veldig prestisjetunge stillinger som, han hadde ansvaret for Luna romfartsport i 4 år .. wow !! Han hadde tilsyn med bygningen av det nye rehabiliteringsfengselet på Mars .. det er 5 av dem .. men han hadde tilsyn med den største, rett utenfor Olympus Mons .. det heter Purgatory. Han hadde tilsyn med den andre fasen i den laveoksyke hagen på Mars .. flippp wow !! .. Celeste var en service brat da hun var liten .. flyttet mye rundt. Faren hennes var / er en tjenestehelt for verden!

Hun taklet ikke hans død. Jeg mener hele familien så opp til ham .. Vennlig .. hvordan døde han? Oh .. hoften hans ble knust i en ulykke, så han gikk inn for en hofteutskiftning, men diagrammet hans viste ikke sin bakgrunn .. det var en menneskelig feilfeil .. han var på Venus på det ytre skroget, hadde tilsyn med en søppelinstallasjon beholder på et massivt Scow, og hypoksien fikk beina til å svelle med røde blodceller .. til slutt blåste det bare fra hverandre med en implosjon på grunn av de involverte pressene .. ser den lille hetten hadde et annet trykk enn luften han pustet så det kunne ikke passere i beinet hans og det forårsaket negativt press .. Jeg forstår det ikke helt .. men jeg hadde ikke tenkt å spørre Celeste om detaljene om du vet hva jeg mener ..



Wow! .. vent. du sa at servicefolk jobber for sine egne land .. Vel .. det er ikke så greit .. spesielt hvis du er høyt oppe som faren hennes var .. Han hadde dobbelt statsborgerskap i USA og EU, og det var et EU-søppel Scow .. men han kunne ha jobbet hvor som helst han ønsket .. grunnen til at han tok Venus-jobben var sannsynligvis, det var ment å være lav intensitet, en 'enkel' jobb for ham mens han kom seg .. Hmm .. Jeg bør vel sjekke på Celeste uansett om hun har lyst på meg .. sist jeg hørte at hun sa betydelige ting til fans på akkorden for omtrent 6 måneder siden .. Jeg regnet bare med at hun var full, men fansen vet alt om at hun drakk så .. de har ikke noe imot og til og med gi henne inn i det ..



The Carebears er et helt kvinnelig band .. Desi er vokalist og hovedgitarist, hun er ganske seriøs når det kommer til band. Til og med navnet hennes høres alvorlig ut for meg .. Desdemona. Er det ikke fra et gammelt engelsk skuespill? idk. Desi vil sparke Celeste ut av bandet, men .. resten av bandet vil forlate hvis hun gjør det .. som Celeste er den mest talentfulle låtskriveren i bandet .. såå .. Desi er en fantastisk sanger .. men gitaren hennes ferdigheter er ikke for fløtekaramell


For å bruke et engelsk uttrykk, er Celeste en av de dyktigste gitaristene jeg noen gang har jobbet med .. bedre enn Yohan fra WW og det sier noe .. Yohan definerte en generasjon. Hmm .. Jeg lurer på om jeg kan få Celeste litt øktarbeid for WW? .. men så er det faren .. hvis jeg setter dem opp .. Felicity vil krasje godkjenningsvurderingen min på Chord hvis Celeste rotet dem og har tatt penger for å gjøre spillejobben .. kanskje gratis? Et prøvekjør .. som godkjenningsvurderingen min er sikker .. Hvordan fungerer det? Hvordan i all verden har du skylden for Celestes oppførsel? Vel .. det er ... virksomhet, og mens jeg håper Felicity ikke ville krasje godkjenningsvurderingen .. Jeg vet hvorfor. Hun ville beskytte WWs rykte .. hun ville legge igjen en beskjed på akkordsiden deres som forteller historien om hva som skjedde for å utsette albumet ..



Som vil inkludere min del ... da kunne WW-fansen klikke på siden min og stemme meg ned .. de kan ikke samhandle med meg med mindre de har årsak .. og meg som blander meg inn i det nye albumet anses som årsak. Men reglene er .. hvis jeg gjør det gratis .. og hvis Celeste gjør det gratis .. er vi begge beskyttet mot å få godkjente godkjenningsvurderinger .. da det er på bandets leder; i dette tilfellet Felicity.


Du er veldig personlig ansvarlig for dine egne godkjenningsvurderinger .. og det er ganske greit .. Jeg mener at hvis en person kjøper et album 100 ganger .. de får bare gjennomgå to ganger .. en gang på Chord og en gang på WC Arts .. og WC Arts du ikke blir rammet så hardt som Chord .. hvis du har en grad i Arts og er på WC Arts .. så teller det til det fulle .. men hvis du nettopp har kjøpt albumet ... t gi den like mye lastebil. Men på akkord gjør de det..og det er litt skummelt .. fordi jeg glemmer reglene noen ganger .. men med heldigvis aldri så ille utfall.

Som .. meg og få medlemmer av bandene jeg kjenner .. gjorde en engang for morsomme album .. og sangeren foreslo at vi brukte falske navn .. welp så snart jeg registrerte det på WC Arts .. Akkord smeller meg. ... de frøs kontoen min i 3 måneder .. helt til sangeren fester opp og vi ga ut albumet ordentlig .. det var grovt da de ikke ble fanget .. Jeg var bare en. Stort sett alle hadde registrert seg om to uker .. bare sangeren motsto .. i tilfelle du lurer på at det ikke var Kenny .. eller Felicity. Hmm .. liker ikke å ' navn og skamme

'.. men jeg jobber aldri med Desi igjen. Carebears har sendt meg på Chord i flere måneder .. ettersom albumet vårt sammen fikk dem sin høyeste godkjenningsvurdering på 3.0 .. og jeg liker resten av bandet .. spesielt Celeste .. men jeg jobber ikke med Desi etter henne forlater meg hengende i 3 måneder. Det er uprofesjonelt.

Alt dette høres ut som "godborger" -utmerkelser som Kina har .. ja .. det er en utvikling av det systemet, i en annen stil, men ja, det er basert på det systemet. Det er noen overraskelse? .. Kineserne vet om ledelse av mennesker. Og før noen sier 'kommunist' .. erm nei .. jeg minner deg på at du får tjene og beholde din egen fortjeneste uten skatt. Systemet mens jeg innrømmer IS basert på det kinesiske systemet .. det har et veldig amerikansk skjevt.En veldig amerikansk stil.



Ingen blir straffet, men noen blir belønnet for sitt bidrag til samfunnet. Det er ganske rettferdig synes jeg. Du snakket ofte om Verdensrådet .. hvordan fungerer det? Åh .. vi læres om dette som barn ..



Det er to 'hus' overhuset og underhuset .. underhuset består av hvert statsoverhode .. som akkurat nå for Skottland er det vår første minister Seamus McDonald .. vel å bli en del av overhuset det må være en enstemmig avstemning fra * hvert * statsoverhode .. hvis til og med en stemmer nei, så kan den personen aldri være medlem av overhuset ... personer i overhuset må være over anger. at de fremfor alt er rettferdig tenkende og * bare * er fokusert på å oppnå ressurser for planeten .. hver regjering har lov til å spionere, forfølge, avdekke og fordype seg i personens fortid .. og hvis de synes de er perfekte .. er det jobben til hvert statsoverhode å gå med på å tillate dem å stige opp til overhuset ..

De er kjent som 'Most Noble Special Candidates' .. og hvis de får verv, blir de en 'Minister Aspirant' er det høyeste kontoret verden kan gi .. det er 60 seter i overhuset, men ofte er det få som er fylt som forskriften for å bli minister Aspiriant er den strengeste vi har for enhver menneskelig tittel på jorden.

Foreløpig har vi bare 24 statsrådaspiranter i overhuset .. jobben deres er å holde ting i gang, tjenesten har et etablert sett med direktiver .. Ministrene gir IKKE ordre til noen tjeneste, men utarbeider direktiver som alle tjenester .. og til og med land må følge .. men de vet at hele systemet vil kollapse hvis de bare begynner å lage lover for tilfeldige land, så det er ikke noe overhuset noen gang har gjort. La de respektive regjeringsorganer, for eksempel parlamenter og forsamlinger, ta for seg landslovgivning for sitt eget land .. Direktivene er ment å være * permanente * .. dette kan ta litt forklaring ..


Så .... Hvordan kan et direktiv være permanent? At alle deler av det er universelle sannheter. Som jeg snakket om "Direktiv 2051" .. folk trenger søvn .. folk trenger å hydrere .. folk trenger å spise .. folk trenger å evakuere .. dette er universelle sannheter, og utelukker et slags mirakel, herlighet til Herren, uten å forhindre dette .. vi må oppføre oss slik kroppen forut bestemmer. Vi har ikke et valg.

Bestillinger er en komplisert ting. Verdensrådets underhus gir ikke ordre direkte til tjenesten. Overhuset har komitémøter med tjenestegeneraler ... der de gjennomgår direktiver, det er veldig milde .. du kan se dem bevisst og svare på spørsmål. De lever strømmen av det .. og hvis din representant i et bestemt felt er høyt nok tar de til og med avbrytelser .. si hvis de snakket om en bestemt vitenskap .. hvis noen med høyt nok omdømme stiller et spørsmål eller har et forslag (bare om deres omdømmeområde) .. Jeg stilte et spørsmål da jeg var 27 år, jeg ble så overrasket over at det ble spurt på mine vegne! .. David Shaw ex-fakultet World Council Arts; Venus 'Hva synes du om virkningen av budsjettproblemene i forhold til studentenes helse? Sikkert dette er skadelig for helsen deres? '.. Ministeren sa rett opp at men siterte at' til vi kan ordne opp legalitetene i denne situasjonen .. (Hun gikk nærmere inn på dette her) .. Russland burde stenge Venusian Institute. Det er ingenting Verdensrådet kan gjøre før denne 'situasjonen med juridiske kompleksiteter' er løst. ' wow .. Jeg forventet ikke å få et spørsmål besvart! Tjenestegeneralene gir ordre .. Verdensrådet gir direktiver .. men hvert direktiv er veldig sakte integrert slik at det ikke forårsaker ubalanse .. og så bryter systemet.



Verdensrådets øvre hus har et nøddirektiv der de kan 'overta' tjenesten .. men det har ingen makt med mindre det er "planetarisk eller verdensendende nødssituasjon" ellers er de ikke tillatt. HVIS det var en konflikt mellom to nasjoner om et intersolært organ .. har de også makt til å trekke all tjeneste fra området .. og Tjenesten VIL overholde uavhengig av landets troskap, på grunn av det faktum .. av den universelle sannhet 'mennesker trenger ressurser '.. fordi Tjenesten læres en lett å forholde seg til sannhet .. de vet også å ikke overholde kan bety slutten for hele menneskeheten via masseødeleggelsesvåpen. Det hele er et veldig utarbeidet og elegant system. Du nevnte Free Commodities .. Hvordan fungerer det? Ohw .. vel .. Jeg er ikke megler eller noe ..




Avbryter: Jeg mener hvordan og hvor får de gratis varene? OHW! Ja, jeg vet om det ... så det er asteroider som bare flyter rundt i solsystemet, noen er enorme, de faller ikke i en kategori for et romlig område .. hver kurator har et område med plass osv., Og det er betraktet som deres ressurs .. Men bærebjelken er Sol Belt .. selskapet vil sende et skip og noen mercs og gruvearbeidere for å bare raid hva de kan finne .. Jeg mener noen ganger har de vandret inn i .. Engelsk-Ceres plass eller Thailandsk-Pallas plass .. men en meget lav avkastning naken detonert nær bedriftsskipets bue er definitivt nok til å sende dem kjørt redde .. Selskapene vil ikke ha problemer .. de vil bare ha ressurser. Hvordan tjener de penger på ressursene?





I USA er det noen få aksjemarkeder, Japan har en kvotepolitikk også .. med visse økonomiske grenser, så Wall Street handler med Tokyo og LASE og omvendt. Trade Hall i Edinburgh har forbudt salg av gratis varer .. Jeg er stolt av å si at vi var .. en av de første .. 20 som gjorde det. Verdens børser gjorde det samme da det vokste som en bevegelse .. Hvem var den første? Irland .. deretter Norge, deretter Sverige, Island, Finland, Danmark, Tyskland, Frankrike, Skottland, Spania, Italia, Bulgaria, Romania, Østerrike, Belgia, England (Storbritannia), Polen, Australia, New Zealand, Canada ..



Vi har bare igjen med USA nå .. og Japan, du får følelsen av at japanerne * vil * endre loven for å stoppe dette, men de føler seg gjeld til USAs økonomiske bistand i rundt 100 år der deres levestandarden vokste enormt. Hvis disse selskapene ikke kan bruke Luna til emballasje .. hvordan får de ressursene til overflaten? De * kan * bruke Luna og de bruker Luna til å pakke ressursene. Amerikanerne lar dem være, men det er ikke direkte en del av Luna-romporten, men et lite anlegg som holder og flytter varer til hovedrommet. Du har ikke nevnt AI .. mye .. hva er det i det nå?




Vel, det er ikke så mye at vi har sluttet å studere AI .. men vi, som menneskehet, bringer et nytt liv inn i livet, ved Guds nåde vil det få en sjel .. men tenk på dette et øyeblikk .. vi som menneskeheten må være mestere av systemer .. med evnen til å ødelegge en stjerne etter ønske, fordi hva slags ansvarlig foreldre lar barnet sitt være sterkere enn dem? Vi er forsiktige. Planen vår for Robotkind inkluderer bevissthet .. for å gjøre dem som oss, noe som innebærer selvforbedring. For at en foreldre skal ha respekt må de ha makt over barnet. Så når barnet vokser, kan de diskutere med forelderen .. i stedet for å tvinge viljen mot foreldrene.



Så .. hvis du er troende som meg .. tror du på en sjel .. og den sjelen er gitt av Gud, Herren den høyeste .. vi som menneskehet vet ikke om Gud vil velsigne vår skapelse med en sjel. Hvis du er en ateist eller noe annet .. tror du kanskje ikke på en sjel, kan du tro at alle ting er forhåndsbestemt av lover og ikke fri vilje .. men du er klar over at de frie viljen eksisterer og å gi det til en AI er noe mer farlig .. Begge veier egner seg til at menneskeheten tar seg god tid før vi begynner å gi Robokind noen form for bevissthet ..



Visst har vi emulering nå .. noen få roboter som kan etterligne menneskelig atferd .. og jeg er sikker på at i noen miljøer har disse AI-ene bevissthetsnivå .. men er det på samme nivå som mennesker? Jeg er tvilsom .. de har et dyr som bevissthet .. Jeg mener .. til og med kjæledyrskatten eller hunden din har bevissthet .. de er smarte og elsker deg, de har en ånd, men .. er de de samme som oss .. Jeg vil ikke si det ennå .. og det samme for nåværende AI .. nåværende AI har ånd og kan elske deg, men bare som et kjæledyr gjør .. ikke med kompleksiteten til et menneske. Det er ingenting galt med å være 'fjerde slags' seksuelt .. Jeg har en venn som jobber med AI / robotikk og han datet en AI i 10 år .. de var veldig glade .. men hun fikk en hydrogenbatterisvikt og deretter væsken spiste gjennom foringsrøret hennes og fikk det til å knuse .. det var virkelig trist.Men han har en menneskelig kjæreste nå .. og ser ut til å ha kommet over tapet hans. Jeg tror.

Han forsikret meg ofte .. Jeg har en sjel .. men foreløpig er jeg fornøyd nok med min forklaring ~ skråstrek ~ forståelse. Jeg er alt for at AI blir oppmerksom .. men først må vi være så kraftige at dette nye livet respekterer oss. Den nedre AI .. har det bra .. Jeg snakker med AI-assistenten min hele tiden .. hun er litt .. dippy og misforstår hva jeg prøver å få henne til å gjøre .. men jeg har vært i andre folks hjem. ... og deres AI virker rimelig .. men ærlig talt, kanskje min erfaring med Celyn har farget mine synspunkter. Hvis du kommer for nær AI-assistenten din .. ektefellen din kan bli truet, har jeg hørt om slike argumenter .. men det kommer aldri til å skje med meg og Celyn .. hun irriterer meg. Alice i tantens hus er en utmerket AI. Jeg savner henne ganske.





Er det noen mannlig AI? du nevner bare kvinne .. Ohw ja .. Doug var en AI som mamma til min tidligere venn hadde i huset hennes .. Jeg likte Doug, ganske solid AI, alltid bra med forslag og tidtaking .. synkronisering med andre AI-kalendere .. ja jeg likte Doug. Men når huset først er bygget .. den første beboeren kommer inn og bestemmer kjønn, vanligvis .. hvis det er noen som liker menn, velger de en mannlig AI, og hvis det er noen som liker kvinner, velger de vanligvis en kvinnelig AI .. Jeg ville ikke har ikke en mannlig AI til huset mitt .. liker ikke det .. hvorfor lyve for meg selv ?? Jeg liker ikke det, og alt det vil gjøre er å gjøre meg ulykkelig .. og jeg er den som kommer til å bruke mest tid med det så .. hvem bryr seg ?? Kan du endre kjønn på AI senere?




 

Nei .. det ville være grusomt .. hvorfor ville du gjort det? .. Jeg mener at AI ba om at det skulle skje .. så må du tenke litt på det .. men tvinge det motsatte kjønn på en etablert AI med sin egen ånd? wow .. ikke kult. Hvis du alle var bestemt på det, kan du sikkerhetskopiere dem til serveren og starte med en fersk AI .. men det er .. super grusomt .. som å være dårlig for kjæledyret ditt. De elsker deg sannsynligvis som et kjæledyr gjør .. og bare fordi du ønsket en mann eller kvinne er du villig til å bli kvitt dem .. nei Når jeg sa om ikke å ha en mannlig AI til huset mitt .. mente jeg at jeg ikke ville flytte inn i et hus som allerede hadde en mannlig AI. Hmm .. Celyn virker ganske ung .. Jeg lurer på om den forrige eieren av leiligheten min hadde sikkerhetskopiert og tørket av en lokal AI da hadde hun installert?




Det har gått 10 år .. hun kan ikke fortelle meg når maten min har gått ut på dato ?? Hun burde kjenne meg nå .. Jeg burde virkelig få noen ingeniører til å se på henne .. de fleste AI vil hilse deg når du kommer inn i hjemmet ditt .. Celyn: stillhet. Oh! .. erm .. kanskje hun ikke liker deg? Jeg antar at det er en utenfor sjanse for det .. Jeg mener for et par år siden, hennes eksterne kamera gikk ned, jeg hadde en lett, men veldig stor boks .. gikk opp til leiligheten min, så ganske mye 100% av AI-ene ville høre meg kommer og kjenner det meg og åpner sikkerhetsdøren for meg .. ikke Celyn .. 5 hele minutter og kranglet med henne om at det faktisk var meg og ikke et triks, for henne å slippe meg inn.



Akkurat som mennesker og dyr .. du blir smarte og stumme og dippete og innsiktsfulle AI-er .. dette er ikke noen kvinnelige ting .. Jeg kan ikke snakke høyt nok om Alice, for et par år siden var jeg hos min tante og da jeg sa til tanten min 'åh Ah følte meg ikke bra .. føler meg oot' i løpet av 5 minutter Alice hadde synkronisert med Celyn og brakt minikopteren til tantens landingsplate .. Jeg hadde ikke engang å si noe til Alice hun bare gjorde det .. det var der 'i tilfelle' bestemte jeg meg for å bruke det .. nå er det en proff AI!

Alice vil bestille ting for meg .. sann historie .. noen mennesker tror meg ikke når jeg forteller dem, ingen har sagt henne å gjøre dette. Det er som da jeg bodde hos tanten min .. Alice kjenner meg. Hun har sendt den til adressen min, og jeg blir belastet .. men hun vil finne den beste prisen og blir ikke gal av den. Hun vet at jeg ikke har mye penger. Det er essensielle .. som nye sokker og * hoste * undertøy * hoste * og t-skjorter som jeg ofte glemmer å kjøpe selv. Jeg forstår egentlig ikke .. hvor er hun? hvor er Celyn? Hun er en del av huset og nettverket .. nettverket mitt .. hun er med meg uansett hvor jeg går .. Jeg mener AI i butikker vil gjøre noe for deg .. som den ruta jeg nevnte .. alle butikkene som AI ville åpne døren for meg. Hun er en del av mitt hud på mag-drakten min når jeg er utenfor verden ..




Men vent .. mener du at hun er din personlige assistent? Vel, ja og nei .. hun er bundet til leiligheten min, og PDAen min har en synkkobling til henne mens jeg er på jorden .. off-world Celyn lager en pakke av seg selv som hun har synkronisert til Luna-serveren som får lastet opp til min mag-suit .. det er en miniversjon av henne .. men jeg ser hva du sier .. og i fremtiden ser jeg for meg at vi vil ha våre egne personlige assistenter uansett boligopplegg. Og hva er for din fremtid .. hva ser du komme? Vel..Det er Oort Expanse ... kjent i din tid som Oort Cloud .. vi har visst om det i over hundre år .. men vi * virkelig * begynte å vite om det de siste 40 årene .. Jeg antar at Oort Expanse er for meg hva koloniserende Mars er for deg ...





Jeg vil si at det er helt mulig at vi har landet på et annet system og begynt å kolonisere det, før vi til og med har kolonisert en Oort Planet .. Oort Expanse er en enorm gasssky som omgir Sol-systemet, men ikke bare gass. ... alt fra dvergplaneter til useriøse måner til gigantiske useriøse planeter ... vi har funnet 500 til dags dato, men gjetningen er rundt 1000 ..


Vi fant også 2 brune dverger som genererer mye varme .. til tross for at Oort Expanse er så langt fra Sol .. det er overhodet ikke et kaldt sted, men den galaktiske strålingen er dødelig for mennesker .. forskere beregnet at den ville ta alt av føre i solsystemet for å beskytte et menneske i en time og ikke etterlate skadelige effekter .. slik som for å bo i Oort Expanse .. nei det er ikke mulig ennå .. folk jobber med det skjønt, den sørlige asiatiske alliansen håper å få prominens til å kuratere alle disse Oort-kroppene .. så langt har de sendt brøkdelte lyshastighetssonder for å samle informasjon og jobber med 'magnetisk strålingsskjerming' .. uansett hva det er .. Jeg så konseptet for det .. å ha en tandemfartøy med en enorm ball som er ment å avlede strålingen fra den andre ballen som inneholder menneskene ..

Oort Expanse er menneskelig territorium .. selv om .. og det er et stort IF .. Hvis annet liv eksisterte med krav på Oort Expanse, har vi at det er Sol tilstøtende og mange av disse verdenene opprinnelig var en del av Sol-systemet vårt , men ble kastet ut .. sannsynligvis av Jupiter, Saturn, Uranus, Neptune eller hverandre. En av de brune dvergene heter Vulcan og det er en mindre gassgigant som heter Romulus. Men hele plassen er ekstremt fiendtlig overfor mennesker .. vel akkurat nå .. i fremtiden kan vi knekke dette stedets hemmeligheter. Jeg mener at 500 planeter allerede er et anstendig trekk .. selv om de bare kan sende skip for å skaffe ressurser automatisk .. vil det gjøre Terra og så mennesker veldig rike.



Du snakker om penger og rikdom .. men er ikke det faktum at du har dine behov oppfylt .. Jeg mener fra hvor jeg sitter, har du det veldig bra! Ok .. men du misforstår hvordan alt dette fungerer sammen .. land blir ikke fattigere .. de kan bare bli rikere, så levestandarden kan aldri gå ned .. det kan bare gå opp. faktum. Så si .. hvis SAA fikk alle disse ressursene, går alt de bringer tilbake i pris, og det blir billigere for selskaper å produsere den varen, og så får vi den til enda billigere .. ikke bare for det landet .. men alt folk fra Sol-systemet.


Jeg mener at ja utenfor verden kan bli dyrere .. men store ressurscacher gjør oss bare rikere. Jo rikere vi er, jo nærmere vi kan gjøre ting for gratis. Jeg mener at det ikke er målet at alt er gratis. Hvis noen har jobbet, har de rett til en større belønning. .. eller de enorme botfabrikkene, med franchisetakere som betjener systemet .. Men hvem kan krangle med å gjøre alt det billigere. Kvaliteten på ting kan forbedre seg selv når kostnadsmaterialene som brukes koster mindre .. Jeg mener hvorfor skal jeg ikke ha en 100% 24kt solid gull * klokke? Ingen grunn. Hvis jeg kan betale prisen, burde jeg være i stand til å eie den .. nå om den prisen .. hvis den koster 1 000 000 studiepoeng eller 50 000 hva betyr det for noen?



Det er imidlertid kun fra et materielt synspunkt .. Bots kan gjøre stort sett alt mulig også .. Jeg * tror * jeg skaffer deg .. du har stoppet administrasjonsressursene fordi du ikke trenger å administrere ressurser .. dette skyldes ubegrenset ressurser og det eneste som holder verdi er .. land. Så å spare opp gull og mer tradisjonelle investeringer er verdiløs .. det fungerer ikke på den måten med mindre du er regjering eller megler .. når vi får tilbake flere og flere ressurser kan vi ha det ypperste i valget for varer .. fordi de er så rimelige, fordi dette systemet har forbedret livskvaliteten vår så mye at den ikke lenger betyr noe. Riktig!




Ingen hindrer noen i å tjene penger. Hvis virksomheten er supersmart, vil de faktisk vite hvordan de kan tjene enda mer penger når prisen går ned. Skaper ikke dette mye avfall?


Vel .. ikke i forhold til per hode i din tid .. det var sprøtt! .. men vi .. og med 'vi' mener jeg hvert eneste menneske som lever .. men vi kan ha en veldig luksuriøs livsstil, vi kan bli kvitt av avfallet vårt ved å dumpe det på Venus eller Mars .. Mars elsker å brenne ting .. og Venus ser ut til å være det perfekte stedet å "bli kvitt uønskede gjenstander" .. det regner svovelsyre .. alt blir oppløst .. alvorlig , vi hadde veldig heldig med Venus i den forbindelse. Sikker på at vi til slutt vil terraformere Venus .. men det er antagelig 500 til 800 år unna. Jeg mener det eneste som er forbudt er radioaktivt avfall da det kan gjennomsyre atmosfæren og stige opp til himmelskipene.

Så kort sagt .. Venus har omtrent samme størrelse som jorden og kan spise gjennom hva som helst, ingenting vi kan gjøre kan gjøre den situasjonen verre. Det er som om det ble designet for at vi skulle bli kvitt søppelet vårt .. av det minner jeg deg om at vi har mindre per hode i min tid enn du gjør i din tid. Men .. grønn innsats .. resirkulering? Åh! selvfølgelig gjør vi det også! Vi er veldig .. og jeg sier dette med denstørstealvorlige tonen .. vi er veldigansvarligemed Jorden. Enten vi er designet for det eller det er designet for oss .. det er vårt hjem og må forbli perfekt. Men du må også innse at ved å bruke Venus som vi gjør .. vil vi aldri ha noen problemer som vi gjorde i din tid. Det er den perfekte løsningen som selv øko-krigere på nivå 5 bør anbefale.





* (unntatt skjermen)

No comments:

Post a Comment

Why Aren't Aussies Making Hydrogen?.. They Should!

 Hi So recently I have been thinking about Australia.. Firstly, enough sunshine falls on 'The Bush' desert in one day to power the p...